Karhu-Kissat
 


Kiekkokoulun kevätkausi käynnistyy; suosio Applen tasoa

Karhu-Kissojen kiekkokoulu aloittaa kevätkautensa sunnuntaina 13.1.. Kiekkokoulun rehtori, juniorivalmennuspäällikkö Antti Nevalainen toivottaa tulevat kiekkokoululaiset tervetulleiksi mukaan ja kertoo Kaarelan jäällä nähtävän taas mahtava joukko innokkaita lapsia. Eikä ihme, syyskauden päätteksi kerätyn asiakaspalautteen mukaan Karhu-Kissojen kiekkokoulu on monella tapaa ensiluokkainen. Asiakassuosittelua kysyttäessä tulos oli huikean hyvä; suosittelutodennäköisyys on lähes samaa luokkaa kuin kuluttajien suosikkibrändinä pidetyllä elektroniikkajätti Applella.

LUE LISÄÄ ►

Rapiat kuusikymmentä vuotta Karhu-Kissoja

Terveiset juniorikissoille:"Usko itseesi! Kun treenaa sinnikkäästi, niin kehittyy, ja hyvällä tuurilla voi päästä vielä pitkällekin.”"Mutta peli-ilo pitää säilyä. Anna mennä rennosti vaan.”

LUE LISÄÄ ►

TULEVAT OTTELUT

BLOGI
Kiekkokoulun kevätkauden ilmoittautuminen käynnissä

Stadin parhaan kiekkokoulun ilmoittautuminen on nyt auki. Kevätkausi on ollut perinteisesti hyvin suosittu ja vain nopeimmat ovat mahtuneet mukaan

LUE LISÄÄ ►

G11 tuplapeleissä sunnuntaina 16.12.2018

Sunnuntaina G11 joukkue pelasi sekä Salmisaaressa, että Kaarelassa. Salmisaaressa Kiekko-tiikereiden järjestämässä miniturnauksessa joukkueen nuorimmat -12 ja -13 syntyneet pelasivat neljä peliä samanikäisiä pikkukiekkoilijoita vastaan.

LUE LISÄÄ ►

Syksyn kiekkokoulua jäljellä yksi kerta

Toiseksi viimeisellä kerralla vuorossa oli perinteinen joukkuekuva. Sen jälkeen harjoiteltiin luistelua, leikittiin ja pelattiin.

LUE LISÄÄ ►

Karhu-kissat - HJK 2.12

G11 joukkueen joulukuu käynnistyi harjoituspelilla HJK:ta vastaan. Joukkue on saanut vahvistusta useammasta uudesta pelaajsta. Tänä vuonna tiedossa on vielä yksi peli ja ensi vuosi käynnistyy osallistumisella turnaukseen Porvoossa.

LUE LISÄÄ ►

 

YOUTUBE

 

FACEBOOK