Karhu-Kissat ja Intersport Megastore Puhos tekivät seurasopimuksen.

3.11.2010

Tommi Railo toivottaa Karhu-Kissat tervetulleiksi!
Tommilla ja Terolla on kiekkohommat hanskassa

Huippupalvelua perinteikkään seuran kiekkomiehille.

 

Puotinharjun ostoskeskuksen Intersport –myymälän osaava jääkiekkotiimi vahvistui entisestään, kun Tommi Railo tuli mukaan toimintaan. Tommi tunnetaan Kissoissa ja sopimusta alettiin hioa heti, kun kuultiin, että Tommi aloitti työt Stadin parhaassa  jääkiekkoliikkeessä.
-          Kissoissa on paljon tuttuja toimihenkilöitä ja pelaajia. Olen varma, että yhteistyö tulee sujumaan, Railo toteaa ja toivottaa kaikki tervetulleiksi liikkeeseen.
Puhoksen Intersportilla on laajat valikoimat eri lajien urheilu- ja vapaa-ajan tuotteita. Sijainti on loistava Itäkeskuksen vieressä ja ilmaista parkkitilaa on yllin kyllin. Liike palvelee arkisin klo 10:00 - 20:00 ja lauantaisin klo 10:00 - 18:00. Liikkeessä hoidetaan ammattitaidolla myös luistinten teroitus ja muotoilu sekä muut lätkätarvikkeiden huolto- ja korjaustyöt.
Intersport Megastore Puhos antaa Karhu - Kissojen jäsenille 15 prosentin alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista (ei koske jo alennettuja tuotteita, palveluita, kuntolaitteita eikä pyöriä).
Syksyn aikana tullaan liikkeessä järjestämään Seurapäivä, josta tiedotetaan myöhemmin erikseen.