Karhu-Kissat
 

Maailmanmestari ja pitkän NHL-uran tehnyt Tuomo Ruutu vieraili 08-joukkueen treeneissä!

08-joukkue pääsi kuulemaan positiivisen, terveellisen ja tasapainoisen elämän osa-alueista. Tuomon puheenvuorossa korostui liikunnan monipuolisuus & reilut määrät, monilajisuus, lajiharjoittelu, pihapelit, into, unen merkitys, ruoka/vesi ja koulun hoitaminen kunnolla.

LUE LISÄÄ ►

Karhu-Kissojen pikkujoulut

Karhu-Kissojen pikkujoulut lähestyvät

LUE LISÄÄ ►

TULEVAT OTTELUT

BLOGI
New Power Generation

”Harrastukset ovat tärkeä osa lapsien ja nuorten elämää, sillä ne auttavat unohtamaan ylimääräiset stressitekijät sekä antavat muuta ajateltavaa koulunkäynnin ohelle”, näin kirjoitti Helsingin Sanomien Lasten Uutisissa 13-vuotias Niklas Rantapää perjantaina 22. syyskuuta.

LUE LISÄÄ ►

Niklas Grönlund maajoukkueeseen

Karhu-Kissojen Niklas Grönlund on valittu U16 joukkueen ensimmäisiin virallisiin maaotteluihin!

LUE LISÄÄ ►

UUSIA PELIMIEHIÄ KIEKKOKOULUSSA

Karhu-Kissojen kiekkokoulun syyslukukausi pyörähti käyntiin Pirkkolassa.

LUE LISÄÄ ►

Olympiakomitea huomioi Karhu-Kissojen kehityshankkeen

Jääkiekkoseura Karhu-Kissoissa on viimeiset kaksi vuotta panostettu aiempaa voimakkaammin lasten toimintaan. Seurassa on jo pitkään toiminut vahva kiekkokoulu, jossa liikkuu 150 lasta vuosittain, mutta nyt haluttiin viedä vielä laajemmin käytäntöön valtakunnalliset lasten urheilun laatutekijät eli ilo ja innostus, hyvä harjoitettavuus, monipuoliset liikuntataidot sekä urheilullinen elämäntapa. Työtavaksi valittiin ryhmämentorointi, joka oli uusi ja rohkea valinta koulutusmetodiksi.

LUE LISÄÄ ►

 

YOUTUBE

 

FACEBOOK