Kesäisiä aktiviteetteja Pirkkolassa

21.6.2017

Karhu-Kissoilla menossa lasten urheilutoiminnan toinen hankevuosi

Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä seuratoiminnan kehittämistuki antaa resursseja Karhu-Kissojen nuorimpien ikäluokkien oheisharjoitusten edistämiseen ja monipuolistamiseen. Talvella harjoituksia täydennettiin muun muassa painilla ja voimistelulla.


Tiistai-iltana aikaisemmista harjoituksista tuttu Marianna Tarhala opasti Kissojen 05-, 06- ja 07 -junnuja naruhyppelyn saloihin. Rope Skipping kehittää raajojen ja kehon koordinaatiota, joten se sopii erinomaisesti jääkiekkoilijoiden oheisharjoitteluun.


Marianna täydensi Ruotsista saatuja liikesarjamalleja jääkiekkoilijoille sopivaksi – ”kuka pelkää pelimiestä” -leikki vedettiin nyt narua hyppien. Kissajunnut innostuivat lajista ja onnistuivat muutamissa vaativammassakin liikkeessä.


Vuonna 2016 käynnistyneen Stadin vanhin kasvattaa - lisää osaamista ja yhteisöllisyyttä mentoroimalla -hankkeen tavoitteena on lisätä monipuolista ja laadukasta seuratoimintaa jalkauttamalla seuraan valtakunnallisia lasten urheilun laatutekijöitä ja Suomen Jääkiekkoliiton leijonan polun linjauksia. 
Hankkeessa on menossa toinen toimintavuosi. Hankkeen seuraava tapahtuma on toiminnallinen seurapäivä lapsille, vanhemmille ja valmentajille 2.9. Pirkkolassa.

Kuvia albumissa


YouTube –video