Karhu-Kissat
 

Toimihenkilöiden glögi-ilta

Karhu-Kissat kutsuu toimihenkilöt torstaina 21.12 toimistolle glögi-iltaan. Luvassa vapaata keskustelua ja mukavaa yhdessäoloa. Sen jälkeen rauhoitumme joulun viettoon. Voit vierailla 17-20 välillä. Tervetuloa!

LUE LISÄÄ ►

Kiekkokoulun kevätkauden ilmoittautuminen on käynnissä

Stadin parhaan kiekkokoulun ilmoittautuminen on käynnissä! Kevätkausi on ollut perinteisesti hyvin suosittu ja paikkoja on rajoitetusti. Ilmoita lapsesi mukaan. Ilmoittautuminen sulkeutuu, kun kiekkokoulu on täynnä. Vielä mahtuu mukaan!

LUE LISÄÄ ►

TULEVAT OTTELUT

BLOGI
Haluamme sytyttää lapsesi sisäisen palon ilmiliekkeihin

Urheiluseurat ovat koulun ohessa tärkeä osa lapsen ja nuoren elämää. Tarhassa ja koulussa opitaan sosiaalisen käyttäytymisen alkeet, opetellaan uutta tietoa ja harjoitellaan ennen tuntemattomia taitoja. Meillä Karhu-Kissoissa on mielletty seuratyömme yhdeksi tärkeimmäksi lupaukseksi se, että lapsi ja nuori oppii seurassamme modernin työelämän haasteisiin – välineenä jääkiekko.

LUE LISÄÄ ►

KaKi Liigaan!

Mestiksen kärkipaikka varmistui viikonloppuna, kun Kissalauma voitti viikonlopun vierasturneella Kajaanin ja Iisalmen. Jäljellä on vielä kaksi alkusarjan peliä ennen joulutaukoa ja uuden sarjan alkua.

LUE LISÄÄ ►

KIEKKOKOULUSSA VAUHDIKKAAT HARJOITUKSET

Sunnuntaiaamuna Pirkkolan jäähallissa riitti vipinää, kun kuvauksen jälkeen lämmiteltiin ”Kuka pelkää pelimiestä” -leikillä. Sen jälkeen hiottiin jo tuttuja rutiineita, takaperin luistelua ym. Pienimmätkin vetävät jo hienosti.Joukkuekuva ja muita kuvia täällä

LUE LISÄÄ ►

Simo Nieminen valittiin vuoden tekijäksi

Karhu-Kissojen Simo Nieminen oli yksi Etelän alueen 2017 palkituista seuratoimijoista.

LUE LISÄÄ ►

 

YOUTUBE

 

FACEBOOK