Karhu-Kissat
 


"Ysit" kestävän kehityksen polulla

Peli-ilme oli eritysen hienon näköistä. Kaksinkamppailuihin ja irtokiekkoihin painettiin rohkeasti ja ajoittain hallittiinkin peliä. Vaikka vastustajan maaliero alkoi jossain kohtaa hieman kasvaakin, pitivät pelaajat päänsä kylmänä, peli säilyi ryhdikkänä eikä yrittäminen loppunut missään kohtaa. Pelin päätteeksi vastustajan valmentajat kävivät vielä taputtelemassa selkään ja miettivät, että pelin tapahtumat ja loppunumerot eivät tällä kertaa ihan vastanneet toisiaan.

LUE LISÄÄ ►

Karhu-Kissojen B vapaapäivänä TFW-Kilossa

Edessä on joukkueelle harvinainen vapaa viikonloppu. Ryhmä kokoontui keskiviikko-iltana TFW-Kiloon. Treenit veti kokenut TFW-valmentaja Petri Rasanen. Valmentamisen ohella puhuttiin, että mitä on olla paras, ja kuinka jokainen pystyy joka ilta parhaimpaansa halutessaan.

LUE LISÄÄ ►

TULEVAT OTTELUT

Kiekkokoulun syyskausi lähtenyt mukavasti käyntiin

Eilen vedettiin syksyn toinen harjoitus ja lasten luistelutaidot kehittyvät silmissä. Ekan kerran jännityksestä ei ollut tietoakaan. Ilo ja innostus näkyy ja kuuluu tapahtumassa.

LUE LISÄÄ ►

Pojat kasvamassa pelimiehiksi

Mitä tulee, kun laittaa reilu kolmekymmentä poikaa muutaman hokifaijan kanssa samaan pukukoppiin? - Ainakin yksi juniorilätkäjoukkue, mutta samalla jokaiselle paljon taitoja niin jääkiekkoon kuin elämään hallin ulkopuolella.

LUE LISÄÄ ►

 

YOUTUBE

 

FACEBOOK