Karhu-Kissat
 

TAPATURMAN SATTUESSA

Karhu-Kissoilla ja Terveystalolla on yhteistyösopimus, jonka avulla seura pyrkii ohjaamaan pelaajien vammojen ja terveydenhoitoon liittyvät tehtävät Terveystalolle. Tavoitteena on paitsi ensiluokkainen terveydenhuolto myös avoin ja mutkaton yhteydenpito. Kaikki pelaajat sekä heidän perheenjäsenensä ovat tervetulleita Terveystaloon minkä tahansa vaivan johdosta. 

Muistattehan Terveystalossa asioidessanne kertoa seuranne nimen ja varmistaa, että se kirjataan käynnin yhteyteen. Tämä paitsi helpottaa lääkärin työtä hänen tavatessaan urheilijoita vastaanotolla, seuran ilmoittaminen myös parantaa seurayhteistyösopimuksemme seurantaa.

Ajanvaraus 030 6000 tai www.terveystalo.com

Terveystalo Kamppi

Jaakonkatu 3, 00100 Helsinki

Yleislääkäripäivystys24/7

Kuvantaminen24/7

Laboratorio 24/7

Tapaturmapäivystys

arkisin  8.00-22.00

viikonloppuisin  12.00-22.00


Hammaslääkäripalvelut 

arkisin 8.00-20.00

viikonloppuisin   10.00-17.00

Muita Terveystalon toimipisteitä lähelläsi  ovat mm. Terveystalo Kaari ja Terveystalo Ruoholahti

Seuran yhteyshenkilö

Kehityskoordinaattori Micaela Frigren 
050 560 8619

micaela.frigren@terveystalo.com

Lisää tietoa Terveystalo Sportista löydät täältä.

Urheilijan terveystarkastus

Urheilijan terveystarkastuksen avulla selvität kuntotilanteesi, ehkäiset mahdollisia vammoja ja parannat mahdollisuuksiasi saavuttaa tavoitteesi. Liikunta on näin turvallisempaa ja tehokkaampaa. Liikkujan henkinen tai fyysinen vire eivät aina syystä tai toisesta ole kohdallaan. Väsyttää henkisesti, fyysisessä jaksamisessa on ongelmia, kestävyys voisi olla parempikin...

Urheilijan terveystarkastus arvioi liikkujan nykytilanteen ja selvittää hänen rakenteellisia riskejään. Tarkastus auttaa ennaltaehkäisemään vammoja ja tehostamaan harjoittelua. Se auttaa löytämään oikean suhteen rasitukseen ja lepoon. Terveystarkastus perustuu taustatietoja selvittävään esitietolomakkeeseen, ennakkoon tehtävään laboratoriotutkimukseen ja EKG:hen sekä lääkärintarkastukseen.

Lue lisää urheilijan terveystarkastuksesta, täältä. Terveystalo Sportin yhteistyöseurat ovat vuonna 2018 oikeutettuja saamaan tarkastuksen yhteistyöhintaan 148 €, norm. 174 €.

 

Terveystalon Oma Terveys – tietoa omasta terveydestä kätevästi verkossa

 Terveystalo on avannut asiakkaidensa käyttöön uuden sähköisen asioinnin Oma Terveys -palvelun. Maksuton palvelu mahdollistaa omien terveystietojen, kuten reseptien, laboratoriotutkimusten tuloksien ja vastaanottoaikojen tarkastelun internetin välityksellä. Jos esimerkiksi laboratoriotutkimuksia on tehty Terveystalossa useita, näkyvät ne kaikki palvelussa.

 Sähköinen palvelu on asiakkaalle helppo tapa tiedon saamiseen, koska hän voi tehdä sen kellonajasta ja paikasta riippumatta silloin, kun se hänelle itselleen sopii. Terveystalon Oma Terveys -palvelua voi käyttää internetin välityksellä mistä vain verkkoyhteyksien ääreltä. Palvelu on suojattu SSL-suojauksella. Se salaa tietoliikenteen siten, ettei kukaan ulkopuolinen pysty näkemään luottamuksellisia tietoja. Palvelussa on myös vahva tunnistautuminen: kirjautuminen tapahtuu joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

 Terveystalon Oma Terveys -palvelun saa käyttöön rekisteröitymällä sen käyttäjäksi osoitteessa https://www.terveystalo.com/omaterveys. Palvelussa näkyvät muun muassa menneet ja tulevat vastaanottokäynnit, diagnoosit, laboratoriotulokset ja kuvantamislausunnot, allergiat, rokotukset sekä terveydentilan seurantatiedot, kuten verenpaine. Tulosten lisäksi palvelusta saa raja-arvot ja suosituksen jatkohoidosta.

Terveystalo Kamppi päivystää 24/7.  Myös laboratorio ja röntgen palvelevat vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä, myös ilman ajanvarausta. Terveystalon asiakaspalvelu: www.terveystalo.com ja puh. 030 6000.


Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Työllistämme ja tuotamme palvelut Suomessa. Sen merkiksi meille on myönnetty Avainlippu-tunnus.