Karhu-Kissat
 

U16Kausi 2020-2021

Karhu-Kissojen U16 joukkue on kilpajoukkue, joka osallistuu ensi kaudella U16 ikäluokan Mestikseen. Joukkueen tavoiteena on paikka kevääksi alemmasta SM-sarjasta.

Valmennuksesta vastaa motivoitunut ja kokenut valmennustiimi, johon kuuluu myös mv-valmentaja. Päävalmentajanamme toimii Henri Holmström, jolla on reilu kymmenen vuoden valmentajakokemus eri joukkueista ja pelaajataustaa Mestiksestä sekä Suomi-sarjasta. Valmennustiimiin kuuluu myös oman ikäluokkansa huippupelaaja Pasi Salonen, joka on pelannut omalla pelaajaurallaan lähes 300 ottelua Liigassa ja omaa kokemusta myös ulkomaan ammattilaissarjoista. Lisäksi valmennuskvartetin täydentää Mikko Virmavaara. Mikolla on myös monen vuoden aiempaa kokemusta juniorivalmennuksesta Karhu-Kissoissa.

Maalivahtivalmennus
Tulevan kauden maalivahtivalmentajaksi siirtyy seuran A-junioreiden (nykyinen U-20) maalivahtivalmennuksesta viime kaudella vastannut Ari Tirronen. Arin siirtyminen C-junioreihin tuo jatkuvuutta seuran sisällä sekä kokemusta junioireiden kilpajoukkueiden maalivahtivalmennuksesta. Joukkue toivottaa Arin tervetulleeksi!


Kevään 2020 avoimet jäät ja kesäharjoittelu


Kevätharjoitukset käyntiin. Kevät kautta käynnisteltiin pienryhmissä Amin Asikaisen johdolla Paloheinässä.

Joukkueella on viikoilla 23 ja 24 jäävuoroja, joille voivat toiminnasta kiinostuneet tulla kokeilemaan toimintaa ilmoittautumalla päävalmentajalle. Varsinaiset avoimet jäät pidetään yleisestä tilanteesta johtuen kuitenkin vasta elokuun alussa. 

Jos olet kiinnostunut toiminnasta ja innokas sitoutumaan harjoittelemaan eteenpäin pyrkivässä joukkueessa, ota yhteyttä päävalmentajaan tai ilmaoittaudu alta löytyvien ohjeiden mukaisesti. 

Ilmoittautuminen:

Jos olit mukana kauden 19-20 Karhu-Kissat joukkueissa, niin samat tunnukset käyvät Myclub-kirjautumisessa.
Jos olet mukana ensimmäistä kertaa, rekisteröidy kohdasta "uusi jäsen"
https://www.myclub.fi/ 

Jos haet maalivahdin paikkaa ensi kauden joukkuueesta. Ota yhteys päävalmentajaan ennen
ilmoittautumista. 

Henri Holmström (päävalmentaja)
0400 491121 / henri.holmstrom@response-nordic.fi


Pasi Salonen 
050 3004802 / pasi.salonen9@gmail.com