Karhu-Kissat
 

C2

Kausi 2019-2020

Kauden 2019-2020 Karhu-Kissojen C2-ikäluokkaan tulee yksi joukkue, joka pelaa C2-ikäluokan AA+ sarajaa. Ensi kauden sarjajaot löytyvät täältä.

Kotihallimme on Kaarelan uusi jäähalli mainioine puitteineen. Joukkeen harjoitukset tapahtuvat päsääntöisesti siellä. Varusteiden säilytys onnistuu hallilla. Halli sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Hämeenlinnan tien varressa.

Valmennuksesta vastaa motivoitunut ja kokenut valmennustiimi, johon kuuluu myös mv-valmentaja. Päävalmentajanamme toimii Henri Holmsrtöm, jolla on reilu kymmenen vuoden valmentajakokemus eri joukkueista (viimeksi K-Kissat B2) ja pelaajataustaa Mestiksestä sekä Suomi-sarjasta. Valmennustiimiin kuuluu myös oman ikäluokkansa huippupelaaja Pasi Salonen, joka on pelannut omalla pelaajaurallaan lähes 300 ottelua Liigassa ja omaa kokemusta myös ulkomaan ammattilaissarjoista. Maalivahtivalmentajaksi siirtyy Karhu-Kissojen A-junioreista Lasse Nousiainen, joka puolestaan on toiminut maalivahtivalmentajana mm. eri ikäkausimaajoukkueissa.

Kesäharjoittelu alkaa toukokuussa ja jatkuu aina Juhannuksen alusviikolle. Harjoitteluun kuuluu mm. nyrkkeily kerran viikossa, jota vetää Euroopan mestari Amin Asikainen. Lisäksi joukkueella tulee olemaan useita muita oheisharjoistuksia viikossa sekä yksi jäävuoro aina viikolle 24 asti. 

Jos olet kiinnostunut toiminnasta ja innokas sitoutumaan harjoittelemaan eteenpäin pyrkivässä joukkueessa, ota yhteyttä.

---------------

Henri Holmström (päävalmentaja 19-20)
0400 491121 / henri.holmstrom@response-nordic.fi

Pasi Salonen (valmentaja)
050 3004802 / pasi.salonen9@gmail.com