Karhu-Kissat
 

C2

Kausi 2019-2020

Kauden 2019-2020 Karhu-Kissojen C2-ikäluokkaan tulee yksi joukkue. Nykyiset joukkueet ovat pelanneet tällä kaudella AA+ sekä AA -sarjoja. AA+ joukkue raivasi tiensä Final4 -lopputurnaukseen ollen lopulta neljäs. Ensi kauden sarjajaot löytyvät täältä.

Kotihallimme on Kaarelan uusi jäähalli mainioine puitteineen. Joukkeen harjoitukset tapahtuvat päsääntöisesti siellä. Varusteiden säilytys onnistuu hallilla. Halli sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Hämeenlinnan tien varressa.

Valmennuksesta vastaa motivoitunut ja kokenut valmennustiimi, johon kuuluu myös mv-valmentaja. Päävalmentajanamme toimii Henri Holmsrtöm, jolla on reilu kymmenen vuoden valmentajakokemus eri joukkueista (viimeksi K-Kissat B2) ja pelaajataustaa Mestiksestä sekä Suomi-sarjasta. Valmennustiimiin kuuluu myös oman ikäluokkansa huippupelaaja Pasi Salonen, joka on pelannut omalla pelaajaurallaan lähes 300 ottelua Liigassa ja omaa kokemusta myös ulkomaan ammattilaissarjoista. Maalivahtivalmentajaksi siirtyy Karhu-Kissojen A-junioreista Lasse Nousiainen, joka puolestaan on toiminut maalivahtivalmentajana mm. eri ikäkausimaajoukkueissa.

Kesäharjoittelu alkaa toukokuussa ja jatkuu aina Juhannuksen alusviikolle. Harjoitteluun kuuluu mm. nyrkkeily kerran viikossa, jota vetää Euroopan mestari Amin Asikainen. Lisäksi joukkueella tulee olemaan useita muita oheisharjoistuksia viikossa sekä yksi jäävuoro aina viikolle 24 asti. 

Jos olet kiinnostunut toiminnasta ja innokas sitoutumaan harjoittelemaan eteenpäin pyrkivässä joukkueessa, ota yhteyttä.


Avoimet jäät keväällä 2019

Avoimia jäitä järjestetään viikoilla 14-15.
Joukkueen kesäharjoitusryhmään jo nimetyt pelaajat:

Pelipaikka Nimi  
MV Kulonummi  
MV Sua-Eak  
MV Wulff (HIFK)
MV Turtiainen (EKS)
Puolustaja Ahola  
Puolustaja Ahtiainen  
Puolustaja Lempiäinen  
Puolustaja Luht  
Puolustaja Mikk (Kaki06)
Puolustaja Närhilä (EKS)
Puolustaja Sawiris  
Hyökkääjä Aalto (KJT)
Hyökkääjä Aarvala  
Hyökkääjä Bremer  
Hyökkääjä Euren  
Hyökkääjä Hanski  
Hyökkääjä Hiltunen (Kaki04)
Hyökkääjä Hytönen (EKS)
Hyökkääjä Ikonen  
Hyökkääjä Krook  
Hyökkääjä Kotilainen (KJT)
Hyökkääjä Laine  
Hyökkääjä Lehtinen (HIFK)
Hyökkääjä Paavilainen  
Hyökkääjä Savolainen  
Hyökkääjä Uljala (HJK)
Hyökkääjä Valojärvi (HJK)
Hyökkääjä Äijö (HIFK)

---------------


Jos olet kiinnostunut pelaamisesta K-Kissoissa ole yhteydessä:

Henri Holmström (päävalmentaja 19-20)
0400 491121 / henri.holmstrom@response-nordic.fi

Pasi Salonen (valmentaja)
050 3004802 / pasi.salonen9@gmail.com


Kaudella 2018-2019 joukkueeseemme kuuluu 31 pelaajaa. Joukkueella on viikottain 3-4 jäätapahtumaa ja lisäksi muuta toimintaa. Joukkueella on peliryhmät kahdella sarjatasolla (AA+ ja AA-). Pelaamme kauden aikana myös paljon harjoituspelejä sekä osallistumme useampaan turnaukseen. 


Kausi 2018-2019

Joukkueemme osallistuu tulevalla kaudella 2018-2019 jääkiekkoliiton alaisiin AA+ ja AA- sarjoihin. Toimintamme keskittyyy syksyllä avautuvaan uuteen Kaarelan jäähalliin hyvien liikenneyhteyksien äärelle. Valmennuksesta vastaavat ammattitaitoinen valmennustiimi, johon kuuluvat erilliset fysiikka- ja mv-valmentajat. Valmentajiemme ohjauksesta vastaa vuoden 2016 U20 maailmanmestarijoukkueen valmentaja Timo Lehkonen.

Harjoituaikataulut löydät tapahtuma -sivuilta. 

Lisätietoja ja yhteydenotot:


Vastuuvalmentaja
Henri holmström
0400 491121
henri.holmstrom@response-nordic.fi

Valmentaja (vt)
Pasi Salonen 
050 3004802 
pasi.salonen9@gmail.com

Huoltaja 
Mika Kokkonen
040 5468131
kokkonen.mika@gmail.comJoukkueenjohtaja
 Sami Ahtiainen
 040-5884982
 sami.ahtiainen@gmail.com