Koulutus ja valmennus

Perusarvot kunniaan

Haluamme tarjota jääkiekossa pääkaupunkiseudun lapsille ja nuorille hyvää sekä laadukasta valmennusta, ohjaamista sekä opettamista. Jääkiekkoseuran vahvuus pohjautuu pätevään valmennukseen, opettamiseen ja hyvin toimivaan organisaatioon. Karhu-Kissoissa jokaisessa joukkueessa vastuuvalmentajat ovat kokeneita ja kouluttautuneita valmentajia. Yhteistä kaikille on se, että kaikki coachimme sekä muut toimihenkilömme ovat ennen kaikkea motivoituneita.

Parin viime vuoden aikana olemme päässeet hyvään vauhtiin tavoitteissamme. Seuramme valmentajat ovat  halukkaita oppimaan sekä opettamaan uutta. Valmennuspäällikkönä haluan varmistaa, että seuramme valmentajat käyvät alusta alkaen  Jääkiekkoliiton tarjoamilla kuin myös meidän omilla koulutuksillamme. Mallilla vahvistetaan Karhu-Kissat mielikuvaa todellisena kasvattajaseurana, joka tempaa mukaansa osaavia, motivoituneita, intohimoisia ja oma-aloitteisia ihmisiä. 

 

Kiekkoterveisin

Timo Lehkonen, valmennuspäällikkö

 

Tässä alla muutamia avainasioita  . Lisää valmennus -sekä joukkueenjohtajamateriaalia löytyy seuramateriaaleista sekä kohdasta lomakkeet !!