Seuran esittely

Stadin vanhin jaksaa kasvattaa

Karhu-Kissat ry on perustettu vuonna 1938. Karhu-Kissat on puhdas jääkkiekkoseura, seuran urheilulliseen valikoimaan ei kuulu muita lajeja. Joukkueita on kaikissa ikäluokissa, jonka lisäksi kaikkien pienimmille on oma Kiekkokoulunsa. Viime vuonna Karhu-Kissojen jäsenmäärä on ollut vahvassa kasvussa, seurassamme kiekkoilee tällä hetkellä noin 500 lisenssipelaajia.

Karhu-Kissat haluaa kasvattaa nuoret tulevaisuuden moderniin työelämään – välineenä jääkiekko. Nuori saa Karhu-Kissoilta eväiksi matkalle: kilpailullisuutta, sosiaalisuutta, voittamisen taitoa ja ymmärtämistä, häviämisen opetuksen, nöyryyttä työntekoon, opettamisen jakamista, hyvää ja turvallista kasvualustaa, pitkäjänteisyyttä, kurinalaisuutta ja elämänikäisiä kavereita eli verkostoa tulevaisuuden haasteisiin.

Karhu-Kissojen toiminta on aina perustunut pitkäjänteiseen ja laadukkaaseen valmennukseen sekä kasvatukseen. Kautta aikain seuran pelaajia on noussut kansalliselle pääsarjatasolle, eri ikäkausimaajoukkueisiin ja jopa aina MM-kisakoneeseen asti.

Kiekkokoulu toimii syksyllä ja keväällä keräten arviolta kauden aikana noin 140 nuorta jääkiekon pariin. Siitä on hyvä ponnistaa kiekkouraa eteenpäin ikäkausijoukkueissa.

Valmennuspäällikkönä toimii kokenut valmentaja SM-Liigasta ja maajoukkueista tuttu Timo Lehkonen. Toimistonhoitaja Matti Pirnes vastaa palveluista (25 jengiä) joukkueille jäänjakoineen ja leijonaliigasta sekä Kiekkokoulusta yhdessä rehtori Antti Nevalaisen kanssa.  

Karhu-Kissat toiminta-alue on pääsääntöisesti Länsi-Helsingin alue (Pirkkola, Oulunkylä, Konala, Malmi ja ns. ”Stadin hallit”). Mielikuva seurasta on aina ollut hyvä ja se mielletään hyväksi kasvattajaseuraksi.

Anna meille palautetta - me haluamme kehittyä Karhu-Kissoilla on unelma: haluamme olla elinikäinen ystäväsi, vauvasta vaariin!

Halutessasi mukaan kasvavaan toimintaamme, mene joukkuekohtaan, ja klikkaa lapsen syntymävuotta merkkaavan joukkueen esittely.

Tervetuloa stadin vanhimpaan kiekkoperheeseen

Jari Kostiainen, puheenjohtaja

gsm. 050-44 189 15

 

Karhu-Kissat ry