Karhu-Kissat
 

Seurapäivässä tähtäimessä Lemieuxin liikkuvuus

Karhu-Kissojen seuratoiminta on esitteillä Kaarelan jäähallissa lauantaina 15.12.2018, jolloin vietetään kaikille joukkueille yhteistä seurapäivää. Päivän pääteemana on liikkuvuus ja kehonhallinta, minkä tiimoilta joukkueille on tarjolla harjoitusta asiaan vihkiytyneiden ammattilaisten Ilona Ihalaisen ja Henkka Filppulan johdolla. Harjoitus toimii samalla koulutuksena ja kertauksena joukkueelle ja valmentajille, ja kaikkien on määrä osallistua harjoitukseen sisäliikuntavarusteisiin ja -kenkiin varustautuneena.

Harjoitus koostuu kahdesta osasta, jotka on nimetty kutsuvasti:

"Kankea kuin Kharitonov vai liikkuva kuin Lemieux" Liikkuvuus tärkeänä osana jääkiekkoilijan harjoittelua; Ilona Ihalainen 

"Sulava kuin Sidney, vai kankea kuin Chara" Ketteryyttä ja kehonhallintaa; Henkka Filppula

Liikkuvuuden tai kehonhallinnan merkitys on nuorellekin urheilijalle tärkeä. Ylipäätään riittävä liikkuvuus on edellytyksenä oikealle suoritustekniikalle, ja keskeisiä kehonhuoltotaitoja ovat niin alkuverryttely, loppujäähdyttely kuin venyttelykin. Jotta keho pysyy terveenä ja toimivana, sitä täytyy osata huoltaa, ja siksi kehonhuolto on vähintään yhtä tärkeä kuin lajitaidot. Liikkuvuudenkin ylläpitäminen vaatii jatkuvaa tekemistä.


Aikataulu

Joukkueen harjoitus kestää 1:15 h, 35 minuuttia/kouluttaja.


Klo

Joukkue

Henkka

Marko

14:00–15:15

11 ja 10

11 aloittaa

10 aloittaa

15:15–16:30

06 ja 07

06 aloittaa

07 aloittaa

16:30–17:45

08 ja 09

08 aloittaa

09 aloittaa


Tekemistä koko perheelle

Joukkueharjoitusten lisäksi seurapäivän yhteydessä kamppaillaan jäällä -09 -joukkueen järjestämässä kutsuturnauksessa. Turnauksen tapahtumakeskus kohoaa Kaarelan jäähallin vastapäätä sijaitsevalle Kannelmäen peruskoulun ”puukoululle”. Koko kansan urheilujuhlassa perheen pienimmille on tarjolla talutusratsastusta ja joulupukin vierailu klo 10-14, turnausruokailussa tankataan niin pelaajat kuin tapahtumavieraat ja lisäksi on saatavilla herkullisia kahvilatuotteita, lämmintä glögiä ja grillimakkaraa. Jäähallilla ja tapahtuma-alueella on myynnissä myös seuratuotteita sekä arpoja, joiden palkintoina on mitä erilaisempia tuotteita, pääpalkintona Honor-älypuhelin.

Tervetuloa liikkumaan ja viihtymään seurapäivään!