Karhu-Kissat
 

Kiekkokoulun kevätkausi käynnistyy; suosio Applen tasoa

Karhu-Kissojen kiekkokoulu aloittaa kevätkautensa sunnuntaina 13.1.. Kiekkokoulun rehtori, juniorivalmennuspäällikkö Antti Nevalainen toivottaa tulevat kiekkokoululaiset tervetulleiksi mukaan ja kertoo Kaarelan jäällä nähtävän taas mahtava joukko innokkaita lapsia. Eikä ihme, syyskauden päätteksi kerätyn asiakaspalautteen mukaan Karhu-Kissojen kiekkokoulu on monella tapaa ensiluokkainen. Asiakassuosittelua kysyttäessä tulos oli huikean hyvä; suosittelutodennäköisyys on lähes samaa luokkaa kuin kuluttajien suosikkibrändinä pidetyllä elektroniikkajätti Applella.

Perinteisesti Karhu-Kissojen ”kotialueeksi” on laskettu pohjois-Helsingin kaupunginosia, mutta asiakaskyselyn vastausten perusteella kiekkokoulu kerää osallistujia enenevässä määrin myös Vantaalta sekä yhä lähempää Helsingin kantakaupunkia. ”Paras markkinointikanavamme onkin hyvät kokemukset ja sitä kautta levinnyt maine hyvin toteutetusta kiekkokoulusta”, toteaa Nevalainen. Syksyn kiekkokoulun osallistujista reilu kolmannes kertoi saaneensa tiedon kiekkokoulusta tuttavien suositusten kautta. 


Kiekkokoulun konseptiin ei ole Nevalaisen mukaan suuria muutoksia. Toimintaa voisi kutsua hyvän fiiliksen kiekkokouluksi, sillä tärkeimpänä tavoitteena kiekkokoululle on se, että siitä jää hyvä mieli niin osallistuville lapsille kuin heidän vanhemmilleen. ”Pidetään hauskaa ja opitaan siinä samalla jääkiekon alkeita”, kiteyttää rehtori Nevalainen kiekkokoulun perusajatuksen. Erityisen hyvät arvosanat asiakaskyselyssä kiekkokoulu saikin sen hyvästä ja kannustavasta ilmapiiristä. 

Syksyltä saaduissa palautteissa toivottiin kiekkokoululaisille yksilöllisempää ohjausta ja luistelutekniikan opetusta. Nevalainen vakuuttaa, että tekniikkaakin jäällä opitaan, vaikka harjoitukset eivät tapahdukaan jonomuodostelmassa. Kiekkokoulussa on tarkoituksella haettu tekemällä oppimisen mallia, jonka mukaisesti tekniset harjoitteet on piilotettu jäällä tehtäviin leikkeihin.

Kiekkokouluun mahtuu vielä mukaan. Ilmoittaudu täällä ja nähdään sunnuntaina Kaarelassa alkaen klo 9.45