Karhu-Kissat
 


Karhu-Kissojen vuosikokous toi muutoksia hallituksen kokoonpanoon

Vuosikokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja valittiin uusi hallitus.

LUE LISÄÄ ►

TULEVAT OTTELUT

BLOGI
Juttukumppanina huoltaja Kokkonen

On oikeastaan kummallista, miten jääkiekon yhteydessä huoltajista puhutaan niin vähän. Huoltajan rooli on kuitenkin äärimmäisen tärkeä; siinä missä valmentaja vaatii ja on joukkueessa jääkiekon asiantuntija, on huoltaja askeleen lähempänä pelaajaa. Huoltaja huolehtii taustalla varusteista ja kaikesta mahdollisesta. Parhaimmillaan huoltaja saa luotua tiiviit henkilökohtaiset suhteet pelaajiin. Hän on juttukumppani, ehkä jopa isä-hahmo, joka huolehtii myös henkisestä pelikunnosta.

LUE LISÄÄ ►

PELILEIRI, MISSÄ OPITAAN PELAAMAAN!

Karhu-Kissojen pelileiri on tarkoitettu 2010-2014 joukkueissa pelaaville. Kolmen päivän aikana jäällä pelataan pien- ja isonkentän pelejä sovellettujen sääntöjen mukaan. Leirin sisältöön kuuluu myös lajitaitojen opettelua ja jään ulkopuolella tapahtuvat oheisharjoittelut, pelit ja kisailut. Leirillä on maalivahdeille oma valmennus.Ilmoittautuminen on käynnissä

LUE LISÄÄ ►

Uudet Kissanpennut on aloittanut toimintansa

Karhu-Kissat U8-joukkue on tarkoitettu 15-syntyneille ja nuoremmille. Joukkue on perustettu kiekkokoululaisistamme. Mukaan mahtuu vielä uusia pelaajia. Tervetuloa kokeilemaan, miltä joukkuetoiminta tuntuu.

LUE LISÄÄ ►

Kevään kiekkokausi päätökseen; U20 jatkaa syksyllä SM-sarjassa

Ikäkausijoukkueiden sarjapelit päättyvät maaliskuun loppuun. U20 -joukkueen pelit ovat tulleet päätökseen jo muutama viikko sitten, kausi on paketoitu asianmukaisin päättäjäisin ja nyt katseet kääntyvät jo seuraavaan kauteen SM-sarjassa.

LUE LISÄÄ ►

 

INSTAGRAM

 

FACEBOOK