Karhu-Kissat
 

RAISU LUOMUS

Innostunut lapsi on häikäisevä näky. Se valo ja riemu, mikä ilostuneesta lapsesta kumpuaa ja säteilee ympäristöön on aina yhtä valloittava.

Mitä enemmän tulee ikää, innostumisen rohkeus valitettavasti vähenee. Mikähän siinä mahtaa olla? Innostunut ihminen saa yleensä aikaiseksi uskomattomia asioita samalla vaikuttaen ympäristöönsä positiivisesti.

Karhu-Kissat liikuttaa lähes kuutta sataa lasta päivittäin. Tänään liikunta ei enää ole sellaista arkea perheissä kuin minun nuoruudessani. Sääli, sillä pelaaminen ja liikkuminen on pahuksen hauskaa.  

Minä toivon, että kaikki seurassamme liikkuvat ja urheilevat lapset ja nuoret innostuvat päivittäin.

Nuoren päivään kuuluu monta haastetta ja askaretta, mitä nykyisin muodissa oleva sosiaalinen media ei helpota lainkaan. Toivon sydämestäni, että seuramme urheilijan illan treeni tai viikonlopun peli innostaa nuorta ja antaa hänelle itseluottamusta seuraavaan päivään.

Toivon myös, että seuramme urheilijan innostaminen ei jää pelkästään Karhu-Kissojen tehtäväksi. Toki haluamme tehdä tämän intohimoisen työmme erittäin hyvin, mutta iso rooli on myös vanhemmilla. Luit oikein, Sinulla!

Vanhemmat viettävät lapsen kanssa aikaa paljon enemmän kuin nuori jääkiekkoilija seuramme tapahtumissa. Vanhempi on iso esikuva nuorelle. Itse asiassa isoin ja paras valmennus tapahtuu kotona: ruokailut, nukkuminen/lepo, säännöllinen ja turvallinen elämäntapa – kaikessa tässä tarvitaan teitä vanhempia valmentajina. Te olette tässä ylivoimaisesti parhaita, älkää ikinä ulkoistako tätä osaamistanne.  

Jääkiekon voi jättää meille seuralle. Henkilökohtaisesti toivon, että seuramme lähes 80-vuotinen perimä on kulkenut DNA:ssamme niin hyvin, että kykenemme innostamaan lapsenne hyvään ja terveeseen elämään.

Lupauksemme on hyvin yksinkertainen; Karhu-Kissat haluaa olla ystäväsi läpi elämäsi. Opetamme, vaadimme ja välitämme lapsestasi jääkiekon avulla.

Luottamus hyvään seuratoimintaan syntyy helpolla reseptillä; toiminnan arjen pitää olla läpinäkyvää ja avointa. Tänään kasvattajaseurassamme on kolme kokopäivätoimista ammattilaista tuottamassa hyvää liikunnallista ja urheilullista palvelua Sinun perheellesi.

Tartu haasteeseen ja innostu tuottamaan yhdessä kanssamme maailman parasta yhteisöä, jossa innostutaan ja innostetaan. Ei pelätä, vaan asetetaan tavoitteet rohkeasti eteen ja ylös.  

Jääkiekon avulla voimme varmistaa, että seurassamme kiekkoilevat lapset ja nuoret saavat hyviä eväitä tulevaisuuteen ja moderniin työelämään.  

Hyvällä tsägällä joku pelaa ammatikseen.

Innostu, innosta – usko itseesi!

Jari Kostiainen