Karhu-Kissat
 

Haluamme sytyttää lapsesi sisäisen palon ilmiliekkeihin

Karhu-Kissat – 80 vuotta suomalaista kasvatustyötä ja loistavaa valmennusta

Urheiluseurat ovat koulun ohessa tärkeä osa lapsen ja nuoren elämää. Tarhassa ja koulussa opitaan sosiaalisen käyttäytymisen alkeet, opetellaan uutta tietoa ja harjoitellaan ennen tuntemattomia taitoja. Meillä Karhu-Kissoissa on mielletty seuratyömme yhdeksi tärkeimmäksi lupaukseksi se, että lapsi ja nuori oppii seurassamme modernin työelämän haasteisiin – välineenä jääkiekko.

Jääkiekko on tänään uuden tiellä. Valtakunnan ykkössarjaan, SM-Liiga, on viime vuosina kasvanut uusi ja nuori valmentajasukupolvi. Tuoreet valmentajat linjaavat tällä hetkellä Suomi-kiekon huomista ja uutta tulemista. Perinteisesti kansainvälinen menestyminen on pohjautunut hyvään joukkuepelaamiseen.

Valmennuspäällikkömme Timo Lehkonen on valmentaja, joka on ollut yhdessä muokkaamassa muun muassa Jukka Jalosen kanssa jääkiekkoilumme identiteettiä. Tänään kokenut valmentaja on kehittämässä Sinun lastasi suomalaisen jääkiekon ja oman elämänsä huipulle Karhu-Kissoissa. Jokainen lapsi valitsee tiensä luonnollisesti itse, mutta me seurana haluamme olla mukana evästämässä nuorta lasta elämänsä tärkeissä päätöksissä.

Haluamme sytyttää lapsesi sisäisen palon ilmiliekkeihin

Suomesta on 2000-luvulla kasvanut menestyksekäs joukkueurheilun maa. Maamme koosta huolimatta kykenemme kasvattamaan lajihuippuja lentopalloon, koripalloon ja jääkiekkoon lähes jatkuvalla syötöllä. Kykenemme ja osaamme valmentaa yksilöitä kohti kansainvälistä huippua. Tähän tähtäävät myös suomalaisen uuden koulukunnan valmentajat maamme pääsarjassa.

Tässä myös me haluamme olla Stadin parhaita. Vaikka meidän seuran lippulaiva ei purjehdi liigataivaan alla, intohimomme on kasvattaa lajiin valmiita pelaajia valloittamaan suomalaisten sydämet kansainvälisillä jääkentillä.

Meillä on siihen loistavat puitteet. Koulutetut valmentajamme ovat sitoutuneita ja halukkaita tekemään lapsenne arjesta parempaa urheilun ohessa. Miellä on osaamista ja tahtoa. Lisäksi suuri unelmamme, Kaarelan jäähalli, valmistuu kesällä 2018.

Tule tekemään kanssamme matkaa, jossa lapsenne voi ponnistaa hyvällä itseluottamuksella maailman katolle!