Karhu-Kissat
 

Kiitos kuuluu koko joukkueelle!

Taaksejääneen kiekkokausi kirvoittaa kiitokset seuran hallituksen puheenjohtaja Jari Kostiaisen blogissa. 

Eteläisellä alueella on jääkiekkokausi saatu aika lailla paketoitua. Kausi on ollut raskas lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen. Kaikki tuttu ja turvallinen tekeminen jääkiekkoseurassa oli viritetty äärimmilleen vaikeaksi toteuttaa seuran ja perheiden arkeen.


Karhu-Kissojen toimihenkilöt joutuivat lähes joka viikko miettimään, mitä tuleman pitää ja miten rajoitukset vaikuttavat arkeen sekä kuinka toimintaa yksittäisissä joukkueissa kyetään toteuttamaan turvallisesti ja viranomaisohjeita noudattaen.


Valmentajat olivat kovilla, kun ei aina tiennyt kuinka harjoituksia voi järjestää ja missä niitä voi edes pitää. Rajoitukset vaikuttivat ihan jokaiseen päivään.

Joukkueenjohtajat olivat tämän koko sirkuksen keskiön pyörteissä avaintekijöitä onnistuneelle talvelle. Kyselijöitä riitti viikon jokaiselle päivälle. Tilanteet muuttuivat tuon tuosta. Viesti piti saada nopeasti perheille ja valmentajille.


Kiitos!

Kiitos kaikille seuran vapaaehtoisille. Työnne on arvokkainta maailmassa. Tämänkin poikkeustalven muistavat arviolta seuramme 500 lasta ja nuorta koko loppu elämänsä. Te vapaaehtoiset ja hyvät ihmiset mahdollistitte tästäkin kokemuksesta siedettävän.

Te vapaaehtoiset olette antaneet kaikille näille nuorille ja nuoriksi kasvaville toivoa. Niin kauan kuin on toivoa, on myös uskoa parempaan huomiseen.

Siksi seuramme haluaa palkita jokaisen joukkueemme joukkueenjohtajan 50 euroisella lahjakortilla.


Tulevaisuus on tänään!


Jari Kostiainen, puheenjohtaja

Karhu-Kissat ry