Karhu-Kissat
 


Stadin hauskin kiekkokoulu alkaa sunnuntaina

Nopeat syövät hitaat. Viime kevään kiekkokoulu myytiin loppuun. Ilmoittautuminen sulkeutuu automaatteisesti, kun kiekkokoulu on täynnä.Kiekkokoulu järjestetään Kaarelan jäähallissa.

LUE LISÄÄ ►

Team Karren vahvalla työllä ja luistelulla Leksa-turnauksen voittoon

Team Karren voitti 17.-19.12. järjestetyssä Haukkojen U13 -turnauksessa kaikki pelaamansa ottelut selkein numeroin.

LUE LISÄÄ ►

TULEVAT OTTELUT

BLOGI
Juttukumppanina huoltaja Kokkonen

On oikeastaan kummallista, miten jääkiekon yhteydessä huoltajista puhutaan niin vähän. Huoltajan rooli on kuitenkin äärimmäisen tärkeä; siinä missä valmentaja vaatii ja on joukkueessa jääkiekon asiantuntija, on huoltaja askeleen lähempänä pelaajaa. Huoltaja huolehtii taustalla varusteista ja kaikesta mahdollisesta. Parhaimmillaan huoltaja saa luotua tiiviit henkilökohtaiset suhteet pelaajiin. Hän on juttukumppani, ehkä jopa isä-hahmo, joka huolehtii myös henkisestä pelikunnosta.

LUE LISÄÄ ►

Vuoden tekijä 2021 – Matti Pirnes!

Jääkiekkoliitto on palkinnut Karjala-turnauksen yhteydessä 13.11. seurojen aktiivisia toimijoita Vuoden tekijä 2021 -palkinnoin.

LUE LISÄÄ ►

Miksi pelaajalla menee tunteisiin tai valmentaja huutaa?

Urheilevan lapsen ja nuoren tunne-elämän tukemisen taitoja on tarjolla kaikille seuran vanhemmille 3.11. järjestettävällä luennolla. Nina Uusitalon pitämän luennon keskeisempiä teemoja ovat Psyykkinen peruskunto™, sen merkitys urheilussa ja elämässä sekä vanhempien rooli lapsen kehityksen tukena. Luennon tarkemmat tiedot löytyvät MyClubista.

LUE LISÄÄ ►

Lätkä on parasta

Uudet Kissanpennut pelasivat viikonloppuna ensimmäiset viralliset ottelut.

LUE LISÄÄ ►

 

INSTAGRAM

 

FACEBOOK