Karhu-Kissat
 


Palkintogaalassa palkittiin kaudella 2022-2023 ansioituneita

Vuoden joukkueeksi valittiin U15 ja vuoden valmentajaksi Jussi Haapasaari. Onnittelut kaikille palkituille!

LUE LISÄÄ ►

Karhu-Kissojen U20, U18 ja U16 joukkueiden muodostaminen kaudelle 2023-2024

Karhu-Kissojen U20-Mestisjoukkueen, U20-Akatemiajoukkueen,U18-Mestisjoukkueen, U16SM-joukkueen ja U16-Mestisjoukkueen ensikauden suunnittelu on jo vauhdissa ja joukkueiden muodostaminen käynnistymässä.

LUE LISÄÄ ►

TULEVAT OTTELUT

BLOGI
Miten harrastamisen kuluja pienennetään?

Helsingin Sanomat haastatteli seurojen mahdollisuuksista karsia harrastamisen kustannuksia. Tämäkään aihe ei ole yksiselitteinen.

LUE LISÄÄ ►

Stadin hauskin kesäleiri tulee taas

Karhu-Kissojen pelileiri on tarkoitettu 2010-2015 joukkueissa pelaaville. Kolmen päivän aikana jäällä pelataan pien- ja isonkentän pelejä sovellettujen sääntöjen mukaan. Leirin sisältöön kuuluu myös lajitaitojen opettelua ja jään ulkopuolella tapahtuvat oheisharjoittelut, pelit ja kisailut. Leirillä on maalivahdeille oma valmennus.

LUE LISÄÄ ►

Kiekkokoulusta kissanpennuksi

Stadin hauskin kiekkokoulu saatiin päätökseen viime viikonloppuna ja nyt on taas aika perustaa uusi ikäkausijoukkue U8

LUE LISÄÄ ►

Karhu-Kissojen U8-U20 valmentajat on nimetty kaudelle 2023-2024

Karhu-Kissat on nimennyt valmentajat kaudelle 2023-2024. Olemme tyytyväisiä tulevan kauden valmennustiimeihin, joissa osaaminen ja vahvuudet täydentävät toisiaan hyvin. Valmentajien vaihtuvuus on ollut vähäistä ja olemme saaneet seuramme entisiä pelaajia mukaan valmennustiimeihin. U20-U16 avoimet jäät ovat viikolla 15 ja 16. Tarkemmat ajat tarkentuvat, kun joukkueiden kaudet päättyvät. Jos olet kiinnostunut tulemaan Karhu-Kissoihin, lisätietoja saat ikäluokan vastuuvalmentajalta.

LUE LISÄÄ ►

 

INSTAGRAM

 

FACEBOOK