Karhu-Kissat
 

Stadin hauskin kiekkokoulu

Karhu-Kissojen kiekkokoulu kuuluu Suomen Jääkiekkoliiton ohjaamaan ja valvomaan Leijona-Kiekkokouluun. Kiekkokoulussa opetellaan luistelua ja jääkiekon lajitaitoja. Kiekkokoulu on suunnattu 4-9 -vuotiaille lapsille.


KIEKKOKOULUA JATKETAAN KEVÄÄLLÄ PIDEMPÄÄN

KIEKKOKOULU  

 
kevätkausi 2021: 7.2.-18.4.2021

HELMIKUUN POIKKEUSJÄRJESTELYT:

Kiekkokoulu alkaa tämän viikon sunnuntaina 7.2. Olemme saaneet Kaupungin koronakoordinaatioryhmän turvallisuusohjeiden lisäksi Jääkiekkoliiton Koronaohjeet Eteläiselle alueelle. Liiton ohjeistukset ovat tiukat, koska niin on päätöskin ollut avata halleja ja päästä lapset liikkumaan niihin. Ohjeistuksia tehdessä on konsultoitu mm. maajoukkueiden vastuulääkäriä Niklas Lindbladia.

Karhu-Kissojen kiekkokoulu noudattaa kaikkia ohjeistuksia ja suosituksia ja tämän takia joudumme tekemään suuria muutoksia kiekkokoulun järjestämiseen, turvallisuusohjeet huomioiden. Jäällä saa olla samaan aikaan kaksi ryhmää, joissa saa olla korkeintaan 11 pelaajaa ja yksi valmentaja. Näin ollen joudumme jakamaan kiekkokoululaisemme kahdeksaan ryhmään. Yksi ryhmä on jäällä 45 minuuttia. Jääaika kiekkokoululle on 9-12. Jaamme ryhmät pääosin ikäluokan mukaan, huomioiden samasta perheestä tulevat sisarukset. Ryhmäjako tulee perheille perjantaina ja Myclub-palveluun (sama, mihin ilmoittautuminen tehtiin) tulee tapahtuma, mihin JOKAISEN TULEE ILMOITTAUTUA ETUKÄTEEN. Seura tarvitsee listan kaikista jäällä olevista henkilöistä mahdollisia altistumisia varten. Harjoitusryhmät ja valmentajat pysyvät ainakin helmikuun ajan samoina. Alla esimerkkilistalista kiekkokoulun ryhmäjaosta ja aikataulusta.
9.00-9.45 1&2 ryhmä
9.45-10.30 3&4 ryhmä
10.30-11.15 5&6 ryhmä
11.15-12.00 7&8 ryhmä

Jäähalliyhtiö suosittelee mahdollisimman vähäistä pukukopin käyttöä. HALLIIN EI SAA TULLA SISÄÄN OMATOIMISESTI. Näin ollen kiekkokoululaiset tulee hallin eteen varusteet päällä (myös luistimet, jos on teräsuojat) , jossa heidät jaetaan ryhmiin. Ryhmä menee yhdessä vastuuvalmentajan kanssa sisään halliin, jättää tavarat pukukoppiiin ja odottaa vuoroa mennä jäähallin puolelle. Sen jälkeen valmentaja vie ryhmän jäälle, vetää harjoituksen ja palauttaa lapset hallin eteen. Vanhemmat eivät saa siis tulla jäähallin sisään. Mukana olisi hyvä olla oma juomapullo. Ryhmät eivät sekoitu keskenään missään vaiheessa hallin sisäpuolella. Tarkempi ohjeistus ensimmäisen kerran ilmoittautumisesta tulee perjantaina ryhmäjaon yhteydessä.


Kiekkokoulun ilmoittautumislomake aukeaa maanantaina 16.11 kello 07.00 ja sulkeutuu automaattisesti, kun kiekkokoulu on täynnä.

KEVÄTKAUDEN HINTA:  90€

 

Yleistä:

Karhu-Kissojen kiekkokoulu kuuluu Suomen Jääkiekkoliiton ohjaamaan ja valvomaan Leijona-Kiekkokouluun.
 
Kiekkokoulu on tarkoitettu 4-9 vuotiaille lapsille. Tällä kaudella vanhin mukaan pääsevä ikäluokka on 2011. Keväällä 2021 kokoonnutaan sunnuntaisin aamupäivinä Kaarelan jäähallissa, alkaen 7.2.2021 
 
Kiekkokoulun hinta kevätkaudelta on 90 euroa, ja se sisältää opetuksen lisäksi harjoituspaidan ja vakuutuksellisen Suomen Jääkiekkoliiton Sporttiturva Seurapassin
 
Opetus tapahtuu tasoryhmissä siten, että yhtä ohjaajaa kohti on n. kymmenkunta lasta. Jäällä harjoittelemme lajitaitoja ja pelaamme erilaisia pelejä. Harjoitukset on suunniteltu leikkien ympärille. Kiekkokoulu toimii myös luistelukouluna, sillä pääpaino harjoittelussa on luistelun oppimisessa. Koulutettujen ohjaajien lisäksi mukana on Karhu-Kissojen juniorikiekkoilijoita avustamassa.
 
Lapsilla on mahdollisuus liittyä oman ikäluokan Karhu-Kissat –ikäkausijoukkueeseen. Nuoremmista kiekkokoululaisista kootaan keväällä 2021 oma, nuorin U8 (-14) ikäkausijoukkueemme kaudelle 2021-2022.
 

Varustus:

 
Luistimet, kypärä ristikolla, jääkiekkomaila, kaulasuoja sekä nahka- tai jääkiekkohanskat. Muutkin jääkiekkovarusteet ovat sallittuja, jopa suositeltavia. Varusteita voi ostaa esimerkiksi Helsingin Sporttidivarista ja urheilukaupoista, sekä seuran varustepörsseistä.
 

Saapuminen: 


Kiekkokoulu alkaa sunnuntaina 7.2.2021 Kaarelan jäähallilla, jossa kokoonnumme klo 09.45 alkaen ilmoittautumaan. Tämän jälkeen puetaan varusteet päälle ja siirrytään kaukaloon. Toiminnasta kerrotaan jo ensimmäisten harjoitusten yhteydessä, mutta ensisijaisesti yritämme saada lapset heti mukaan oppimaan.
Halli sijaitsee Kaarelanraitilla, Hämeenlinnanväylän varressa. Pysäköintitilaa löytyy jäähallin pihalta.

Ilmoittautuminen:

Jos olit mukana viime kauden kiekkokoulussa, niin samat tunnukset käyvät Myclub-kirjautumisessa. Jos olet mukana ensimmäistä kertaa, rekisteröidy kohdasta "uusi jäsen"

MUISTA TÄYTTÄÄ LAPSEN HENKILÖTUNNUS VAKUUTUKSEN OSTOA VARTEN!

lmoittautumalla annat Karhu-Kissat Ry:lle luvan luovuttaa lapsen tiedot (Etunimi, Sukunimi, Henkilötunnus, Matkapuhelin, Huoltajan sähköposti, Katuosoite, Postinumero, Postitoimipaikka) Suomen Jääkiekkoliitto Ry:lle ja OP Vakuutus Oy:lle Sporttiturva Seurapassin hankintaa varten. Toimintaan osallistuminen edellyttää luvan tietojen luovuttamiseen ja yllä listatut tiedot ovat pakollisia.


LISÄTIEDOT

Rehtori

Antti Nevalainen 045 630 4014
antti.nevalainen (at) karhu-kissat.fi  • Kiekkokoulu-kuvat DSC_0025
  • Kiekkokoulu-kuvat DSC_0052
  • Kiekkokoulu-kuvat DSC_0009
  • Kiekkokoulu-kuvat mbi_sb6A