Karhu-Kissat
 

U12

U12-joukkueeseen kuuluu nelisenkymmentä aktiivista kissanpentua, joista valtaosa on 2013 syntyneitä kiekkoilijan alkuja. 

Joukkue harjoittelee talvikaudella loistavissa puitteissa, mm. syksyllä 2018 avatussa Kaarelan jäähallissa ja upouudessa Pirkkolan jäähallissa. Treenejä on 2-4 kertaa viikossa ja joukkue pelaa pääkaupunkiseudun ikäsarjassaan kolmella eri joukkueella.

Treenien ja sarjapelien lisäksi osallistumme kauden aikana useille ”pelitälleille”, pelaamme paljon harjoitusotteluita ja reissaamme useisiin turnauksiin kauden aikana. 

Kesäkaudella harjoittelemme yhdessä kerran-pari viikossa touko-, kesä- ja elokuussa. Heinäkuu on joukkueella kesälomakuukausi.

Joukkueen valmennusryhmässä on kuusi valmentajaa ja päävalmentajana toimii entinen SM-liigapelaaja Joonas Jääskeläinen. Sujuvasta toiminnasta kaukalon ulkopuolella vastaa kahdeksanhenkinen huoltajaryhmä.

Joukkueen ”kissavanhemmat” muodostavat tiiviin tukirenkaan, joka huolehtii kuljettamisen, kasvattamisen ja kannustamisen lisäksi hyvässä yhteishengessä siitä, että kulut saadaan pidettyä kohtuullisina erilaisin varainhankintatempauksin.

Lisätietoja U12-kissalauman tekemisestä antavat:

·  Joukkueenjohtaja Petri Kähkönen p. 0400 580 356 (joukkueen toiminta ja pelitapahtumat)

·  Vastuuvalmentaja Joonas Jääskeläinen p. 040 5248383 (valmennus ja uudet pelaajat)