Karhu-Kissat
 

U8

Keväällä 2021 kiekkokoululaisista perustetaan uusi ikäkausijoukkue 14-syntyneet ja nuoremmat. Joukkueeseen voi tulla mukaan myös hiukan vanhempia ja nuorempia pelaajia. Koronatilanteen vuoksi moni asia on edelleen hiukan epävarma ja joukkueen ensimmäisten tapahtumien aikataulu on vielä auki. 


Suunnitelmissa on, että joukkue harjoittelee keväällä kerran viikossa ja pelaa muutaman harjoitusottelun. Tarkempi harjoitusaikataulu julkistetaan kevään aikana. Keväällä järjestetään myös joukkueen perustamiskokous, missä kerrotaan joukkueen ensi kauden toiminnasta ja valitaan joukkueelle toimihenkilöt. Jos olet kiinnostunut toimihenkilötehtävistä, voit laittaa tiedon siitä ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoja-kohtaan. Tervetuloa mukaan kokeilemaan toimintaa! Kevään kokeilujakso on maksuton. Suosittelemme harjoituksiin täyttä jääkiekkovarustusta.

Kaikkien mukaan tulevien pelaajien täytyy tehdä ilmoittautuminen MyClubissa. Jos olit mukana kiekkokoulussa, voit ilmoittautua samoilla myclub- tunnuksilla. Jos et ole ollut mukana kiekkokoulussa, rekisteröidy "uusi jäsen" kohdassa.
Joukkue harjoittelee Kaarelan jäähallissa. 

Lisätietoja joukkueen toiminnasta antaa junioripäällikkö Antti Nevalainen (045-6304014).

  • 14-kuvat karhu-kissat62
  • 14-kuvat karhu-kissat102
  • 14-kuvat karhu-kissat108
  • 14-kuvat karhu-kissat33
  • 14-kuvat karhu-kissat92