Karhu-Kissat
 

TERVETULOA KARHU-KISSOIHIN


Karhu-Kissat seurana

Karhu-Kissat ry on perustettu vuonna 1938. Karhu-Kissat on puhdas jääkiekkoseura, seuran urheilulliseen valikoimaan ei kuulu muita lajeja. Joukkueita on kaikissa ikäluokissa, jonka lisäksi kaikkien pienimmille on oma kiekkokoulunsa. Seurassamme kiekkoilee tällä hetkellä noin 500 lisenssipelaajaa.


Karhu-Kissat kasvattajana

Karhu-Kissat haluaa kasvattaa nuoret tulevaisuuden moderniin työelämään – välineenä jääkiekko. Nuori saa Karhu-Kissoilta eväiksi matkalle: kilpailullisuutta, sosiaalisuutta, voittamisen taitoa ja ymmärtämistä, häviämisen opetuksen, nöyryyttä työntekoon, opettamisen jakamista, hyvää ja turvallista kasvualustaa, pitkäjänteisyyttä, kurinalaisuutta ja elämänikäisiä kavereita eli verkostoa tulevaisuuden haasteisiin.

Karhu-Kissojen toiminta on aina perustunut pitkäjänteiseen ja laadukkaaseen valmennukseen sekä kasvatukseen. Kautta aikain seuran pelaajia on noussut kansalliselle pääsarjatasolle, eri ikäkausimaajoukkueisiin ja jopa aina MM-kisakoneeseen asti.

Kiekkokoulu toimii syksyllä ja keväällä keräten arviolta kauden aikana noin 140 nuorta jääkiekon pariin. Siitä on hyvä ponnistaa kiekkouraa eteenpäin ikäkausijoukkueissa.


Arvot

Karhu-Kissojen arvot ovat seurassa pelaavien lasten ja nuorten laatimat. Se, mikä on pelaajillemme tärkeä, täytyy näkyä myös toiminnassamme.  Lapsi oppii ja saa seurassaoloaikanaan paljon uusia elinikäisiä ystäviä, jonka lisäksi jääkiekko opettaa terveitä elämäntapoja sekä kasvattaa lasta tulevan työelämän haasteisiin. 

Halu kehittyä
Yhteinen tahtotila. Haluamme olla seura, joka elää ja kehittyy ajan hengessä, omien jäsentensä rinnalla. 

Hauskuus
Jääkiekko ja liikkuminen on kivaa! Nautimme pelaamisesta ja yhdessä tekemisestä kavereiden ja kaikkien joukkuetoimijoiden kanssa. 

Yhteishenki
Kaikki seuran piirissä toimivat ovat osa Karhu-Kissat -perhettä ja osallistuvat yhteisöllisyyden rakentamiseen ja ilmapiirin luomiseen. 

Kunnioitus
Pelaamme reilusti ja sääntöjen mukaisesti. Noudatamme yhdessä sovittuja sääntöjä. Hyväksymme toinen toisemme sellaisina kuin olemme. 


Henkilöstö


Seuran urheilupuolesta vastaa Junioripäällikkö Jukka Kallio.

Toiminnanjohtaja Matti Pirnes vastaa palveluista joukkueille jäänjakoineen.

 Kiekkokoulun rehtorina toimii Antti Nevalainen.


Seuran taloudenhoitajana toimii Jari Oksman.


Viestintä

Karhu-Kissojen toiminnanohjausjärjestelmä on MyClub. MyClubin kautta hoidetaan laskutus, tiedotus ja ilmoittautuminen joukkueen tapahtumiin. Ilmoittautuessasi ikäkausijoukkueeseen, saat joukkueenjohtajalta MyClub-aktivoitumislinkin.


Seuratuotteet

Karhu-Kissojen seuratuoteyhteistyökumppani on Karren Oy. Seuratuotteita voit tilata Karren verkkokaupasta täältä.

Suuremmat tilausmäärät joukkueenjohtajan kautta täältä löytyvällä tilauslomakkeella.


Varusteet

Karhu-Kissojen varusteyhteistyökumppani on Hockey Base.

Hockey Base Vantaalta (Sarkatie 1, Vantaa) ja Helsingistä (Tulppatie 2, Helsinki) löydät kypärät, housut, hanskat ja varustekassit Karhu-Kissojen väreissä!

Seuratuotteita ja -varusteita voit myös ostaa ja myydä Karhu-Kissojen Facebook-kirpputorilla ("Karhu-Kissat varustekirppis").


Seuratuotevastaava

Karhu-Kissojen seuratuotevastaavana Karren Oy:n ja Hockey Basen suuntaan toimii:
Simo Nieminen
050 486 9230
simo.nieminen@karhu-kissat.fi