Karhu-Kissat
 

U16Avoimet jäät


Joukkueen syysharjoittelu alkaa viikolla 31. Joukkueen tuleville jäille voi osallistua ulkopuolisia. Tulevat jäävuorot löytyvät Tapahtumat -sivulta. Ilmoittaudu "avoimille jäille" päävalmentajalle p. 0400 491121. Harjoitusajat sisältävät oheisetharjoitteet ja jään. Joukkueeseen otetaan vielä muutamia kenttäpelaajia. Maalivahtien paikat on täytetty

.

Kausi 2020-2021

Karhu-Kissojen U16 joukkue on kilpajoukkue, joka osallistuu ensi kaudella U16 ikäluokan Mestikseen. Joukkueen tavoiteena on paikka kevääksi alemmasta SM-sarjasta.
Valmennuksesta vastaa motivoitunut ja kokenut valmennustiimi, johon kuuluu myös mv-valmentaja. Päävalmentajanamme toimii Henri Holmström, jolla on reilu kymmenen vuoden valmentajakokemus eri joukkueista ja pelaajataustaa Mestiksestä sekä Suomi-sarjasta. Valmennustiimiin kuuluu myös oman ikäluokkansa huippupelaaja Pasi Salonen, joka on pelannut omalla pelaajaurallaan lähes 300 ottelua Liigassa ja omaa kokemusta myös ulkomaan ammattilaissarjoista. Lisäksi valmennuskvartetin täydentää Mikko Virmavaara. Mikolla on myös monen vuoden aiempaa kokemusta juniorivalmennuksesta Karhu-Kissoissa.
Maalivahtivalmennus
Tulevan kauden maalivahtivalmentajaksi siirtyy seuran A-junioreiden (nykyinen U-20) maalivahtivalmennuksesta viime kaudella vastannut Ari Tirronen. Arin siirtyminen C-junioreihin tuo jatkuvuutta seuran sisällä sekä kokemusta junioireiden kilpajoukkueiden maalivahtivalmennuksesta. Joukkue toivottaa Arin tervetulleeksi!

Kevätharjoitukset käyntiin. Kevät kautta käynnisteltiin pienryhmissä Amin Asikaisen johdolla Paloheinässä.


Henri Holmström (päävalmentaja)

0400 491121 / henri.holmstrom@response-nordic.fi


Pasi Salonen 
050 3004802 / pasi.salonen9@gmail.com