Karhu-Kissat
 

U16Joukkue


Joukkueen syysharjoittelu alkaa viikolla 31. Tapahtumia viikossa on 4-6 kertaa ja jääharjoittelu sekä pelit tapahtuvat pääsääntöisesti Kaarelassa. Kaarelan halli tarjoaa hyvät puitteet harjoittelulle ja on saavutettavissa helposti, joka puolelta pääkaupunkiseutua. Joukkueen pelaajamäärä on 25 pelaajaa.

.

Kausi 2020-2021

Karhu-Kissojen U16 joukkue on kilpajoukkue, joka osallistuu ensi kaudella U16 ikäluokan Mestikseen. Joukkueen tavoiteena on paikka kevääksi alemmasta SM-sarjasta.
Valmennuksesta vastaa motivoitunut ja kokenut valmennustiimi, johon kuuluu myös mv-valmentaja. Päävalmentajana toimii Henri Holmström. Henriltä löytyy yli kymmenen vuoden valmentajakokemus eri joukkueista sekä pelaajataustaa Mestiksestä sekä Suomi-sarjasta. Valmennustiimiin kuuluu myös oman ikäluokkansa huippupelaaja Pasi Salonen, joka on pelannut omalla pelaajaurallaan lähes 300 ottelua Liigassa ja omaa kokemusta myös ulkomaan ammattilaissarjoista. Lisäksi valmennuskvartetin täydentää Mikko Virmavaara. Mikolla on myös monen vuoden aiempaa kokemusta juniorivalmennuksesta Karhu-Kissoissa.

Maalivahtivalmennus
Tulevan kauden maalivahtivalmentajaksi siirtyy seuran A-junioreiden (nykyinen U-20) maalivahtivalmennuksesta viime kaudella vastannut Ari Tirronen. Arin siirtyminen C-junioreihin tuo jatkuvuutta seuran sisällä sekä rautaista kokemusta junioireiden kilpajoukkueiden maalivahtivalmennuksesta. 

Kevätharjoitukset käyntiin. Kevät kautta käynnisteltiin pienryhmissä Amin Asikaisen johdolla Paloheinässä.


Henri Holmström (päävalmentaja)

0400 491121 / henri.holmstrom@response-nordic.fi


Pasi Salonen 
050 3004802 / pasi.salonen9@gmail.com