Karhu-Kissat
 

U11 (2010)

Tervetuloa Karhu-Kissat U11-joukkueen sivustolle.


Kiinnostaako jääkiekko? Etsitkö lapsellesi aktiivista seuraa ja peliryhmää? Joukkueeseemme mahtuu mukaan muutama luistelutaitoinen ja innostunut lapsi.

Olemme keväästä 2017 harjoitellut Karhu-Kissat -perheen neljänneksi nuorin ikäluokka. Joukkueemme vahvuus on tällä hetkellä noin30 pelaajaa, iältään 8-12 -vuotiaita. Pelaamme harjoituspelejä ja sarjaa kahdella tasoryhmällä. Harjoituksia on 2-4 kertaa viikossa pääsääntöisesti Kaarelan jäähallissa, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, oheisharjoitteluna on mm. paini kerran viikossa. Valmentaja- ja huoltoporukka on joukko toimintaan vihkiytyneitä hokifaijoja. Ehkä myös jonkun mutsi. 

Kannamme t-paidassa seuramme slogania ja kasvamme ajatuksella ”Respect all fear none”. Pelaamme reilusti, kaveria ja vastustajaa kunnioittaen. Valmentajan arvion mukaan meidät tunnistaa innokkuudesta, peli-ilosta ja hurjasta kyvystä oppia uutta. Treenaamme ahkerasti luistelua ja muita lajitaitoja, mutta aikaisempien kausien jäljiltä parhaimmat ja tärkeimmät saavutuksemme löytyvät koppityöskentelyssä, kuten joukkueena ja ryhmässä toimimisessa, kaveritaidoissa ja toisten kannustamisessa.

Tutustu tapahtumakalenteriimme Tapahtumat sivun kautta,


Haluatko liittyä joukkueeseen tai kaipaatko lisätietoja joukkueen toiminnasta? Ota yhteyttä joukkueenjohtajaamme.

Tanja Linnonmaa,
puh. 040 524 04 67, 
tanja.linnonmaa( a )karhu-kissat.fi