Karhu-Kissat
 

U14

Tervetuloa Karhu-Kissat U14 -joukkueen (2008 syntyneet) sivuille.

Joukkueemme aloitti toimintansa keväällä 2015 kiekkokoulun jatkeena. Harjoittelemme Kaarelan uudessa hallissa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Kausi 2021-2022

Päävalmentajamme vaihtuu tulevaksi kaudeksi ja pyrimme aloittamaan uuteen kauteen valmistautumisen viikolla 15. Osallistumme kaudella 21-22 jääkiekkoliiton sarjaan kahdella peliryhmällä (AAA ja AA). 

Valmennuksesta vastaavat tulevalla kaudella:

Pasi Salonen
-Pasilla on kokemusta pelaajana reilut 300 peliä Liigassa ja sen lisäksi Mestiksestä ja ulkomailta mm. Kazakstanin ja Englannin sarjoista. Juniorina Pasi kulki kaikki ikäkausi-maajoukkueet läpi ja valittiin mm. Pohjola-leirin ja 17-vuotiaiden maajoukkueen parhaaksi pelaajaksi. Nyt Pasilla lähtee 4.kausi valmentajana Karhu-kissoissa.

Jesse Uronen
-Jessellä löytyy kokemusta pelaajana Jokereista, Mestiksestä ja myös Ranskan ja Italian pääsarjat ovat tulleet tutuiksi. Juniorina Jesse kuului ikäluokkansa parhaimmistoon ja ikäkausi-maajoukkueisiin. Jessellä lähtee nyt toinen kausi Karhu-kissoissa valmentajana.

Teemu Lassila (Maalivahtivalmentaja)
- Karhu-Kissojen valmentajakartalle on saatu kova nimi, sillä viime syksynä peliuransa päättänyt maalivahti Teemu Lassila aloittaa tulevana kautena maalivahtivalmentajana. Teemu Lassila on kokenut, monia joukkueita ja maita kiertänyt pelaaja, joka tuo Karhu-Kissoihin omaa laajaa näkemystään jääkiekosta.
- Oman pelaajauran ja kokemuksen kautta Lassila kertoo lukevansa maalivahteja hyvin ja aistimaan myös näiden tunnemaailmaa. Vaikka suunniteltuja, vaihtoehtoisia harjoituksiakin löytyy jo muutama vihko täyteen kirjoitettuna, on iso osa valmennusta yhteisymmärrys pelaajan kanssa sekä tämän henkisen kantin tukeminen. 
-Kun olen itsekin saanut olla huippuvalmennuksessa, ymmärrän laadukkaan valmennuksen merkityksen, pohtii Lassila. Kohdennus nuorten vaiheen valmennukseen tuntuu Lassilasta myös luontevalta, sillä tulevaisuuden maalivahdeille tarvitaan hyvät pohjataidot ja perusjutut kuntoon. Lue koko uutinen Karhu-Kissojen pääsivulta: "Teemu Lassilasta Karhu-Kissojen maalivahtivalmentaja."

Joukkoon mahtuu aina muutama urheilullinen ja motivoitunut pelaaja. Mikäli olet kiinnostunut laadukkaasta ja ammattimaisesta toiminnasta, niin ole yhteydessä.

Vastuuvalmentaja: 
Pasi Salonen 
050 300 4802  
pasi.salonen9(at)gmail.com