Karhu-Kissat
 

E08

Tervetuloa Karhu-Kissat E08 -joukkueen sivustolle.

Joukkue aloitti toimintansa keväällä 2015 kiekkokoulun jatkeena, eli joukkue aloitti neljännen vuotensa yhdessä. Harjoittelemme pääsääntöisesti Kaarelan uudessa jäähallissa n. 3 kertaa viikossa. Valmennuksemme on todella aktiivinen ja treeneissä jäällä olevat 4-7 valmentajaa takaavat sen, että treeneissä ei tarvitse seisoskella ja harjoittelu on monipuolista. Joukkueessamme pelaa tällä 35 innokasta poikaa ja osallistumme jääkiekkoliiton sarjaan kolmella peliryhmällä. 

Jääkiekon lisäksi pojille järjestetään monipuolisesti muutakin toimintaa. Pojat ovat päässet kokeilemaan oheisissa ja kesäharjoitteissa muitakin lajeja kuten: parkouria, sählyä, painia ja vesipalloa. Lisäksi pojille on järjestetty myös leffailtoja.


Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan enemmän joukkueen toiminnasta, ota yhteyttä joukkueenjohtoon:Janne Lyytikäinen j.s.lyytikainen(at)gmail.com.

Joukkueeseemme mahtuu aina muutama hyvä pelimies.


Joukkueen tavoite urheilullisesti:

Pelata vauhdikasta, rohkeaa ja taitavaa lätkää.

Joukkueen tavoite kasvatuksellisesti:

Kannustaa poikia kohti liikunnallista elämäntapaa. Ottamaan enemmän vastuuta omista ja joukkueen yhteisistä asioista. Turvallinen ja innostava toimintaympäristö, jossa mahdollisuus kehittyä ja hauska toimia.

Mottomme

Rohkeus - Into - Ahkeruus 

 

Harjoitusottelut

Pelaamme mielellämme harjoitusotteluita muiden seurojen joukkueiden kanssa. Lisätietoa ja yhteydenotot joukkueenjohdon kautta.