Karhu-Kissat
 

U15 (2010)

Tervetuloa Karhu-Kissat U15-joukkueen sivustolle.


Kaudella 2024–25 Karhu-Kissoilla tulee olemaan joukkueet sekä AAA- että AA-tasolla U15-sarjoissa. Valmennuksen osalta saadaan jatkumoa, kun viimeiset kolme kautta joukkuetta valmentaneet Jami Matilainen ja Teemu Ahonen ottavat tulevalle kaudelle syntyvät joukkueet valmennettavakseen. Jami Matilainen ottaa vastuulleen kilpajoukkueen ja Teemu Ahonen vastaa akatemiajoukkueen valmennuksesta. Kummassakin joukkueessa joukkueenjohtajana jatkaa Simo Nieminen. Tuttujen valmentajien jatkaessa vastuutehtävissä, tulee yhteistyö joukkueiden välillä olemaan varsin saumatonta.

Kauden 2024-25 pääteemoina tulee olemaan kummassakin joukkueessa pelaajakehityksen optimaalinen tukeminen henkilökohtaisen lajitaidon kehittämisen kautta. Kun laadukas ja urheilullinen arki yhdistetään pelin lainalaisuuksienja joukkueena toimimisen opettamiseen, uskoo valmennus, että tuloksena on nousujohteinen ja pelaajien henkilökohtaista kehitystä tukeva tie. Pelillisesti kummatkin joukkueet tulevat pelaamaan samantyylistä peliä, jolloin pelaajien kehityksen mukaiset tasosiirrot ovat mahdollisimman helposti pelaajan omaksuttavissa.

Karhu-Kissojen arvojen mukaisesti kauden 2024-25 U15-joukkueet tarjoavat pelaajille urheilullisesti vaativan ja urheilijaa eteenpäin vievän ympäristön, jossa on mahdollisimman vahvat tukiverkot toiminnassa mukana olevien aikuisten kautta.

Jos haluat kilpailla, kehittyä jääkiekkoilijana ja omaat urheilulliset elämäntavat, saatat hyvinkin olla uusi Karhu-Kissat-pelaaja. Meillä pelipaikkaa ei anneta, se pitää ottaa, painottaa vastuuvalmentaja Matilainen. 

Kauden 2024-25 vastuutoimihenkilöt:
AAA vastuuvalmentaja Jami Matilainen
AA vastuuvalmentaja Teemu Ahonen
Joukkueenjohtaja Simo Nieminen

Kauden 2023-24 pelaamme kolmella sarjatasolla (AAA, AA+ ja AA-), ja tavoitteenamme on kehittää ja valmistaa pelaajia ensi kaudella koittavaan kilpakiekko-vaiheen vaatimuksiin joukkueen moton mukaisesti ”Tosissaan, muttei vakavissaan”.