Karhu-Kissat
 

U15

Tervetuloa Karhu-Kissat U15 -joukkueen (2008 syntyneet) sivuille.

Harjoittelemme Kaarelan uudessa hallissa hyvien liikenneyhteyksien varrella.


Kausi 2022-2023 

- U15

- U15 Akatemia


Motivoituneille ja urheilullisille pelureille on muutamia paikkoja tarjolla. Mikäli olet kiinnostunut ammattimaisesta ja tavoitteellisesta toiminnasta, niin ole yhteydessä. 

Yhteydenotot: 
Jesse Uronen, 040 562 2538
Timo Lehkonen, 0407593780 tai timo.lehkonen@karhu-kissat.fi


U15-joukkueen valmennuksesta vastaavat:

Jesse Uronen, päävalmentaja

Jessellä löytyy kokemusta pelaajana Jokereista, Mestiksestä ja myös Ranskan ja Italian pääsarjat ovat tulleet tutuiksi. Juniorina Jesse kuului ikäluokkansa parhaimmistoon ja ikäkausi-maajoukkueisiin. Jessellä lähtee nyt kolmas kausi Karhu-Kissoissa valmentajana.

Petteri Nousiainen, valmentaja

Petteri vastaa joukkueessa fysiikasta sekä toimii Jessen parina toisena valmentajana. Petteri on pelannut koko ikänsä jääkiekkoa junioreiden SM-tasolta miesten sarjoihin. Jääkiekon ohella toisena lajina pitkään oli yleisurheilu, mutta orastava ottelu-ura jäi myöhemmin jääkiekon varjoon. Yleisurheilusta taskuun jäi edelleen voimassaolevia piiriennätyksiä sekä yksi Suomen ennätyskin.

Valmentaminen on kiinnostanut aina ja on intohimo. Pyrin kouluttautumaan urheilun parissa jatkuvasti. Tällä hetkellä taskusta löytyy yleisurheilusta valmentajatutkinto, fysiikkavalmentajakoulutuksia ulkomailta sekä lukematon määrä seminaareja niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

Petteri on toiminut yleisurheilun valmennuspäällikkönä viimeiset 6 vuotta, vastannut fysiikasta jääkiekon eri joukkueissa sekä samalla valmentanut eri lajien yksilöurheilijoita junioreista ammattilaisiin.

Teemu Lassila, maalivahtivalmentaja

Karhu-Kissojen valmentajakartalle edellisellä kaudella saatu huippunimi, Teemu Lassila, jatkaa Kissojen "nollakasien" mukana tälläkin kaudella. Teemu on kokenut, monia joukkueita ja huippusarjoja kiertänyt pelaaja, joka on tuonut Karhu-Kissoihin omaa laajaa näkemystään jääkiekosta. 

Oman pelaajauran ja kokemuksen kautta hän kertoo lukevansa maalivahteja hyvin ja aistimaan myös näiden tunnemaailmaa. Vaikka suunniteltuja, vaihtoehtoisia harjoituksiakin löytyy jo muutama vihko täyteen kirjoitettuna, on iso osa valmennusta yhteisymmärrys pelaajan kanssa sekä tämän henkisen kantin tukeminen. 

Kun olen itsekin saanut olla huippuvalmennuksessa, ymmärrän laadukkaan valmennuksen merkityksen, pohtii Teemu. Kohdennus nuorten vaiheen valmennukseen tuntuu Lassilasta myös luontevalta, sillä tulevaisuuden maalivahdeille tarvitaan hyvät pohjataidot ja perusjutut kuntoon. 

Marko Lainekivi, taitovalmentaja

Marko vastaa joukkueen taitovalmennuksesta. Ennen valmentajauraansa Marko pelasi läpi SM-ikäluokat, joista mukaan jäi B-junioreiden SM-kulta ja hopea. Täysipäiväisenä valmentajana Lainekivi on toiminut HIFK:ssa vuodesta 2014 ensin vastuullaan IFK:n legendaarinen Calle Branderin kiekkokoulu ja leijonaliiga ikäluokat. Viimeiset neljä kautta Lainekivi on toiminut IFK:n junioreiden taitovalmentajana.

Topias Mäki, maalivahtivalmentaja

Topias vastaa joukkueen maalivahtivalmennuksesta. Topias aloitti jääkiekon kolmevuotiaana ja aika nopeasti löysin oman paikkansa maalin suulta. Hän nauttii maalivahtina olosta ja siitä, että ei pääse epäonnistumisia karkuun. Jokainen näkee maalivahdin tekemät virheet, niin kuin myös onnistumiset. Topias nauttii siitä, kun paineet ovat kovat maalivahdilla, koska joukkueen menestyminen on usein paljon kiinni maalivahdin pelaamisesta.

Suomesta Topias lähti varhaisella aikuisiällä rapakon taakse Pohjois-Amerikkaan pelaamaan Prep-school sarjaan, josta matka jatkui aina NCAA DIVISION III sarjaan. Hän kokee, että itse ei saavuttanut täyttä potentiaalia maalivahtina peliuransa aikana, koska ura loppui loukkaantumiseen. Tästä Topiakselle jäi todella kova motivaatio ja uusi palo syttyi valmentamaan ja auttamaan tulevia maalivahteja kehittymään pelaajana ja myös ihmisenä. 

Topias työskentelee tällä hetkellä Viima Hockey -yrityksessä fysiikkavalmentajana, leirivalmentajana sekä maalivahtivalmentajana.