Karhu-Kissat
 

U15

Tervetuloa Karhu-Kissat U15 -joukkueen (2008 syntyneet) sivuille.

Harjoittelemme Kaarelan uudessa hallissa hyvien liikenneyhteyksien varrella.


Kausi 2022-2023 

- U15

- U15 Akatemia


Motivoituneille ja urheilullisille pelureille on muutamia paikkoja tarjolla. Mikäli olet kiinnostunut laadukkaasta ja ammattimaisesta toiminnasta, niin ole yhteydessä. 

Yhteydenotot: 
Jesse Uronen, 040 562 2538
Timo Lehkonen, 0407593780 tai timo.lehkonen@karhu-kissat.fi


U15-joukkueen valmennuksesta vastaava mm.:

Jesse Uronen

Jessellä löytyy kokemusta pelaajana Jokereista, Mestiksestä ja myös Ranskan ja Italian pääsarjat ovat tulleet tutuiksi. Juniorina Jesse kuului ikäluokkansa parhaimmistoon ja ikäkausi-maajoukkueisiin. Jessellä lähtee nyt toinen kausi Karhu-kissoissa valmentajana.

Teemu Lassila (Maalivahtivalmentaja)

Karhu-Kissojen valmentajakartalle on saatu edellisellä kaudella kova nimi, sillä peliuransa päättänyt maalivahti Teemu Lassila on aloittanut maalivahtivalmentajana. Teemu on kokenut, monia joukkueita ja maita kiertänyt pelaaja, joka on tuonut Karhu-Kissoihin omaa laajaa näkemystään jääkiekosta. 

Oman pelaajauran ja kokemuksen kautta hän kertoo lukevansa maalivahteja hyvin ja aistimaan myös näiden tunnemaailmaa. Vaikka suunniteltuja, vaihtoehtoisia harjoituksiakin löytyy jo muutama vihko täyteen kirjoitettuna, on iso osa valmennusta yhteisymmärrys pelaajan kanssa sekä tämän henkisen kantin tukeminen. 

Kun olen itsekin saanut olla huippuvalmennuksessa, ymmärrän laadukkaan valmennuksen merkityksen, pohtii Teemu. Kohdennus nuorten vaiheen valmennukseen tuntuu Lassilasta myös luontevalta, sillä tulevaisuuden maalivahdeille tarvitaan hyvät pohjataidot ja perusjutut kuntoon. 

Marko Lainekivi (Taitovalmentaja)

Marko vastaa joukkueen taitovalmennuksesta. Ennen valmentajauraansa Marko pelasi läpi SM-ikäluokat, joista mukaan jäi B-junioreiden SM-kulta ja hopea. Täysipäiväisenä valmentajana Lainekivi on toiminut HIFK:ssa vuodesta 2014 ensin vastuullaan IFK:n legendaarinen Calle Branderin kiekkokoulu ja leijonaliiga ikäluokat. Viimeiset neljä kautta Lainekivi on toiminut IFK:n junioreiden taitovalmentajana.

Topias Mäki (Maalivahtivalmentaja)

Topias vastaa joukkueen maalivahtivalmennuksesta. Topias aloitti jääkiekon kolmevuotiaana ja aika nopeasti löysin oman paikkansa maalin suulta. Hän nauttii maalivahtina olosta ja siitä, että ei pääse epäonnistumisia karkuun. Jokainen näkee maalivahdin tekemät virheet, niin kuin myös onnistumiset. Topias nauttii siitä, kun paineet ovat kovat maalivahdilla, koska joukkueen menestyminen on usein paljon kiinni maalivahdin pelaamisesta.

Suomesta Topias lähti varhaisella aikuisiällä rapakon taakse Pohjois-Amerikkaan pelaamaan Prep-school sarjaan, josta matka jatkui aina NCAA DIVISION III sarjaan. Hän kokee, että itse ei saavuttanut täyttä potentiaalia maalivahtina peliuransa aikana, koska ura loppui loukkaantumiseen. Tästä Topiakselle jäi todella kova motivaatio ja uusi palo syttyi valmentamaan ja auttamaan tulevia maalivahteja kehittymään pelaajana ja myös ihmisenä. 

Topias työskentelee tällä hetkellä Viima Hockey -yrityksessä fysiikkavalmentajana, leirivalmentajana sekä maalivahtivalmentajana.