Karhu-Kissat
 

Uusi joukkue G12, uudet hokivanhemmat

Kuluneena viikonloppuna starttasi Kaarelassa G12-joukkueen treenikausi. Jäällä nähtiin innostuneita lapsia hyvissä käsissä, sillä ohjaamassa ja huoltamassa oli mukava määrä vanhempia

Ihan yhtä varmasti kuin syksyisin aloittaa taipaleensa jääkiekossa Karhu-Kissojen nuorin, G-ikäluokka, saadaan mukaan uusi joukko vanhempia joukkueen valmentajan, huollon ja toimihenkilöiden tehtäviin. Tämä porukka onkin erittäin merkittävä, vastaavathan he käytännössä nuorimpien ikäluokkien valmennuksesta, huollosta ja joukkueen toiminnasta seuran junioripäällikkö Antti Nevalaisen siipien suojissa.

Kuluneena viikonloppuna starttasi Kaarelassa G12-joukkueen treenikausi. Jäällä nähtiin innostuneita lapsia hyvissä käsissä, sillä ohjaamassa ja huoltamassa oli mukava määrä vanhempia. Joukkueen harjoitussuunnitelmissa on aluksi muun muassa varusteiden pukemista ja jäähän totuttelua.

Isä-poika -settiä

Pukukopissa tavattu isä-poika -pari Teemu ja Iiro Jaakola kertoivat omasta jääkiekko-innostuksestaan; toista innosti erityisesti vastustajalta kiekon pois ottaminen, toinen on jääkiekkourassaan jo siinä vaiheessa, että keskittyy enemmän pukukoppielämään. Isä-poika -valmennuskin on ihan oma taiteenlajinsa, johon Iiro antoi diplomaattisen varovaiset kommenttinsa.

Katso lisää Iiron ja Teemun haastattelusta videolta.