Karhu-Kissat
 

Kesän jälkeen sarja käyntiin. Katso A:n otteluita YouTubesta

Kotipelien tallenteet löytyvät joukkueen YouTube -kanavalta!

”Sarjakauden avaus ei ole helppoa. Peli ei ollut meiltä huono, ehkä kundit puristi vähän liikaa mailaa ja vastustaja oli hanakka rokottamaan virheistä”, kommentoi Karhu-Kissat A:n valmentaja Jukka Kallio lauantaina ensimmäisen sarjaottelun jälkeen. Jatkoajalla Diskos maalasi taululle lopputuloksen 4-5.

Maalin päähän jäätiin myös sunnuntaina niin ikään kotiottelussa, jolloin KooVee vei voiton varsinaisella peliajalla 4-5.

Jollei A:n otteluita päässyt seuraamaan paikan päälle Kaarelaan, löytyvät molemmat viikonlopun ottelut joukkueen YouTube -kanavalta. Kannattaa siis ottaa kanava seurantaan klikkaamalla 


Viikonlopun harmittavista tappiosta huolimatta Kallio on luottavainen joukkueen suhteen, sillä takana on vahva kesä. Kesällä vedettiin tiukkaa treenisettiä 5 kertaa viikossa. Tuolloin joukkue kävi muutaman kerran jäällä ja lisäksi oli voimaharjoituksia, crossfittia, nopeusharjoitteita, mäkitreenejä ja pallopelejä. Kokoonpanossa on hyvä pohja edelliseltä kaudelta, mutta myös paljon uusia pelaajia. Kesä olikin myös tärkeää aikaa keskinäiseen tutustumiseen ja joukkuehengen luomiseen. "Tässä on hyvä fiilikset startata kauteen", tuumaa Kallio.


Alkaneelle kaudelle Kallio nimeään vain yhden, selkeän tavoitteen: kevätkaudella pelataan A nuorten alempaa SM-sarjaa. Tavoite on kova, mutta täysin mahdollinen. Treenipelit kulkivatkin lupaavasti voitosta voittoon, mutta kun merkitykselliset pelit ovat nyt käynnistyneet, niin nekin on käännettävä voitoiksi. "Voittamisesta ja voittavista asioista puhutaan koko ajan ja sitä vaaditaan, jotta tavoite halutaan saavuttaa", lataa Kallio.