Karhu-Kissat
 

Kiekkokanavat haltuun!

Seuraa ja kannusta Karhu-Kissoja myös sosiaalisessa mediassa.


Ahkerimmat Instagramin käyttäjät ovat ehtineet jo huomata, että syyskauden kunniaksi seura on avannut tilin Instagramiin. 100 seuraajan raja meni rikki jo avausviikonlopun aikana eikä ihme, sillä onhan Instagram yksi suosituimmista suomalaisten käyttämistä sosiaalisen median kanavista. Seuran tilin päivitykseen osallistuvat kauden aikana myös pelaajat ja ehkäpä joukkueiden toimihenkilötkin. Insta-lähettilään vuoro kestää aina viikon kerrallaan ja tähän mennessä on nähty kuulumisia A nuorten Lassin #4 ja D2 -ikäluokan Artun #4 kertomina. Myös tämän artikkelin kuva on poimittu Artun Instagram-päivityksistä, jossa kohdattiin kotipelissä Kurra.

Jos haluaisit olla seuraava seuran Insta-lähettiläs, laita yksityisviesti seuralle Instagramin kautta. Lähettiläänä voi toimia myös sponsori, kokki tai hallikuski.

Joukkueista ahkeria Instagramin käyttäjiä ovat omilla tileillään ainakin B2, -06 ja -08 sekä tietenkin monet pelaajat.


A -nuorten pelit YouTubessa

Jollei tie tällä kertaa kulkenut Kaarelaan A -nuorten otteluun, on iso osa peleistä nähtävillä YouTubessa. Pelitallenteen löytyvät siten, että yhdelle soittolistalle on koottu aina yhden pelin erät omina videoinaan. Kannattaa ottaa kanava myös tilaukseen, sillä suuremmalla tilaajamäärällä pystytään parantamaan myös videokuvan laatua.


Käytössä olevat sosiaalisen median kanavat

Instagramin ja YouTuben lisäksi seuran toimintaa voi seurata myös Facebookissa ja Twitterissä. Poimi kanavat tästä, ota tilit seurantaan ja kannusta Karhu-Kissoja myös sosiaalisessa mediassa!


Instagram, @karhukissat_official


Karhu-Kissat B2, @karhukissat_b2

Karhu-Kissat -06, @karhukissat06

Karhu-Kissat -08, @karhukissat08


YouTube
Karhu-Kissat A-Nuoret


Facebook

Twitter, @karhukissat