Karhu-Kissat
 

Karhu-Kissoissa sykkii #Seurasydän

Seuravärit näkyville Olympiakomitean seurapaitapäivänä 24.9.


Seurasydän on Olympiakomitean kampanja, jonka tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään ympärilleen seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja. Osa kampanjaa on tiistaina 24.9. vietettävä Seurapaita-päivä. Seurapaita-päivää vietetään pukeutumalla oman seuran väreihin, vaikkapa pelipaitaan tai huppariin, ja tavoitteena onkin, että kaikki seuratoiminnassa mukana olevat ja olleet pukeutuvat töihin, kouluun, päiväkotiin tai ulos lähtiessään oman seuran asuihin. Seurapaita pitää sisällään paljon tunteita, yhteisöllisyyttä, muistoja, innostusta, iloa ja välittämistä- yhteisöllisyyttä.


Eiköhän haasteta kaikki Suomen lajiseurat #Seurasydän -kampanjassa!

  1. Jaa Karhu-Kissojen #Seurasydän -postausta jo nyt omiin sosiaalisen median kanaviisi ja haasta mukaan pelikaverit, faijat, mammat ja kummit.

  2. Pue yllesi ensi tiistaina Karhu-Kissojen t-paita, huppari, pipo, huivi, pelipaita, mikä tahansa, ja anna hymysi loistaa!

  3. Ikuista #Seurasydän hetkesi ja jaa se sosiaalisessa mediassa käyttäen avainsanoja #Seurasydän, #seurapaitapäivä sekä #karhukissat, niin että näkyy Olympiakomiteaan ja Oulangalle asti, miten stadin vanhin kasvattaa!