Karhu-Kissat
 

Kiva meno kiekkokoulussa

Syksyn kiekkokoulussa mennään jo täyttä vauhtia.

Sunnuntaiaamuisin Kaarelan jäähallin kopissa on eläväinen meininki. Syksyn kiekkokoulua on nimittäin takana jo muutama kerta ja kopissa hääräävät niin kiekkokoululaiset kuin luisteluvarusteiden pukemisessa avustavat äidit ja isät. Toisinaan mukana on vielä isompia tai pienempiä sisaruksiakin.

Lapsille on tarjolla monenlaista uutta oppia ja elämystä jääkiekkoilun ja hallielämän parissa, mutta seuran puolesta kiekkokoulu on varsin tuttu ja toimiva konsepti. Kiekkokoulun rehtorina toimiva juniorivalmennuspäällikkö Antti Nevalainen kertoo syksyn käynnistyneen sujuvasti ja varsin perinteiseen tapaan. “Ilmoittautumisen yhteydessä jaettiin harjoituspaidat, laittauduttiin jäälle ja alettiin touhuamaan”, toteaa reksi.

Kiekkokoulussa harjoitellaan jääkiekon lajitaitoja ja monien odotusten mukaisesti päästään tietysti myös pelaamaan. Toiminta ei ole millään muotoa vakavamielistä vaan tähtää oppimiseen erilaisten leikkien ja pelien kautta. Kaukalossa rehtorin apuna nähdään myös Karhu-Kissojen omia junioripelaajia ohjaamassa ja näyttämässä pienemmille mallia sekä reilu joukko koulutettuja aikuisia, jotka muutoin toimivat eri ikäkausijoukkueiden valmentajina.


Kiekkokoulu sunnuntaisin Kaarelassa klo 10.30-11.30. Lisätietoja kiekkokoulusta.