Karhu-Kissat
 

Seurapäivä kutsuu joulukuussa

Karhu-Kissat kokoontuvat seurapäivän merkeissä lauantaina 14.12.


Seurapäivän ohjelmaa:

  • Kannustus-työpaja

  • A-nuorten ottelu Karhu-Kissat vs. RoKi klo 17.05

  • F1 -turnaus, koko päivän

  • turnauskahvila, onnenpyörä

  • varusteiden vaihtopiste

  • joulupukki

Kannustus-työpaja

Joulukuinen seurapäivä jatkaa syksyn teeman merkeissä. Viime viikkoina seuran verkkosivuston teksteissä ja somejulkaisuissa esiin nostettu katsomokäyttäytyminen saa jatkumoa, kun seurapäivässä keskitytään kannustamiseen. Kaarelan jäähallin voimistelusalissa alkaen klo 15.30 pelaajat suunnittelevat joukkueen voimin tai pienryhmissä omat kannustusjulisteensa tai -plakaattinsa sekä harjoittelevat jo tutuksi tulleita kannustussloganeita tai luovat kokonaan uusia, Karhu-Kissat -henkeen sopivia huutoja. Joukkueille lähetetään vielä infoa sähköpostitse joukkueenjohtajien kautta.

A -nuoret, Karhu-Kissat - RoKi

Työpajassa rakennetut luomukset ja kannustushuudot pääsevät heti käyttöön, sillä samaisena lauantainaA-nuoret kamppailevat syyskauden viimeisessä kotiottelussa RoKia vastaan klo 17.05. Kotiottelun alkuun on muutoinkin haettu mallia kirkkaampien valojen tyyliin. Kannustusryhmät kokoontuvat Kaarelan kakkosjään päädyssä seuraamaan ottelua ja hurraamaan Karhu-Kissat voittoon. Kentällä voittanut joukkue kerää pisteet, mutta myös parhaimmat ja innokkaimmat kannustajat palkitaan.

F1 -turnaus

Lauantai 14.12. on myös turnauspäivä. Kaarelan ykkösjään täyttää tuolloin F1/10 -ikäluokan kutsuturnaus, johon Karhu-Kissojen omien kolmen peliryhmän lisäksi osallistuu 13 muuta joukkuetta. Säpinää hallilla riittää koko päiväksi; jää on varattu turnaukselle klo 9-18.
Myös turnauksen otteluita ovat kaikki tervetulleita seuraamaan sekä nauttimaan tarjolla olevasta oheisohjelmasta. Luvassa on ainakin turnauskahvila hallieväineen ja -herkkuineen, makkaranmyyntiä, onnenpyörä mahtavine palkintoineen sekä joulupukin vierailu.

Varusteiden vaihtopiste

Seurapäivänä hallin aulaan nousee myös varusteiden vaihtopiste. Tuo siis omat, ehjät ja hyväkuntoiset varusteesi kiertoon ja valitse samalla tilalle uudet kamat. Ylimääräiseksi jäävät varusteet lahjoitetaan Hope ry:lle edelleen eteenpäin välitettäväksi lasten kiekkoharrastuksen tueksi.