Karhu-Kissat
 

A-C -nuorten kevätkauden sarjat ennallaan

Karhu-Kissojen A-C -nuorten pelit jatkuvat oman ikäluokkansa Mestiksessä, B2:n SM-sarjassa.

Joulupaussi on jo kaukana takana, kun A-C -ikäluokissa kevään kiekkokarkelot ovat olleet jo tovintäydessä vauhdissa. Sarjamuutoksia ei syyskauden päätteksi tapahtunut. Lähimpänä SM-sarjaan nousua olivat Karhu-Kissojen B -nuoret, jotka ottivat joulukuussa mittaa Kalpasta ja Jukureista ristiinkarsintojen merkeissä. Karsintaottelut olivat tiukkaa kamppailua, jossa voiton ja paikan SM-sarjassa lopulta vei Jukurit jatkoaikatappiosta saadun pisteen avulla.

Tavoitteena playoffit

B2-ikäluokka jatkaa oman ikäluokkansa SM-sarjassa. Kevätkauteen lähdettiin telineistä sähäkästi ja lomien jälkeen kerättiin kolmesta ensimmäisestä pelistä kaksi voittoa, kuvailee joukkueen valmennusta luotsaava Tommy Grönlund. Napakan lähdön jälkeen tahti hiipui snadisti eikä peli kulkenut aivan toivotulla tavalla. Matkaa on kuitenkin vielä jäljellä, ja nyt haetaan peliin uutta, nousujohteista ja voitokasta suuntaa. Sarja on tiukka ja parin pelin voitolla sarjatilanne voi muuttua jo suuresti. Maaliviivalla häämöttää kevään playoffit, jotka ovat B2-joukkueelle luonnollinen tavoite.

Lohkon kärkipaikalla

C-nuorten joukkueenjohtaja Sami Koivisto kertoo kevätkauden käynnistyneen hyvin positiivissa merkeissä ilman merkittäviä muutoksia joukkueessa. Neljän ottelun jälkeen Karhu-Kissat ovat oman lohkonsa (Mestis, lohko 2) kärjessä. Ylipäätään peleissä on ollut tahtoa ja tekemisen meininkiä. Sitä kautta on tullut myös onnistumisia.

Ajan henkeen kuuluvasti C:n pelejä voi seurata YouTubesta ja pelaajat postailevat myös tunnelmia otteluista omalla Instagram -tilillään, @karhukissatc1

Pelilomia odotellessa

A-nuoret jatkavat myös oman ikäluokkansa Mestistä KooVeen ja Kiekko-Vantaan noustua syksyn kärkipaikoilta SM-sarjaan. Joukkueen kokoonpanossa on myös liikehdintää, sillä viisi pelaajaa on siirtynyt tammikuun saapumiserässä armeijan harmaisiin ja pelilomia odotellessa ovat nyt alkuun olleet tiiviisti valtion palveluksessa. Kokoonpanosta puuttuu pelaajia myös ikävien loukkaantumisien vuoksi.

Lähtökohdat kevätkauteen eivät siis ole olleet parhaat mahdolliset, summaa valmentaja Jukka Kallio. Mutta tilanne on myös sisuunnuttanut ja joukkueessa vallitsee vastoinkäymisistä huolimatta erittäin positiivinen ja taisteleva henki. Tilanne on myös mahdollistanut näytönpaikan pienemmässä roolissa olleille pelaajille ja he ovat tarttuneetkin hanakasti mahdollisuuteen. Lisäksi joukkuetta on täydentänyt muutama B-ikäluokasta nostettu pelaaja. Suuntana on kulkea kevät voitosta voittoon. Myös A-nuorten pelejä voi katsoa joukkueen YouTube-kanavalta.