Karhu-Kissat
 

Seuratoiminta toistaiseksi tauolla

Joukkueiden sarjatoiminta tältä kaudelta on päättynyt. Myös joukkuetoiminta on tauolla.

Jääkiekkoliitto on perunut (12.3.) kaikkien liiton alaisten sarjojen sarjatoiminnan ja suositti myös seuroille valmennus- ja harjoitustapahtumien perumista koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Karhu-Kissat on toistaiseksi perunut kaikki joukkueiden ja seuran tapahtumat. Toiminnan jatkumisesta tiedotetaan erikseen.

Joukkuetoiminnasta lyhyesti:

  • Kiekkokoulua ei enää tämän kevään osalta järjestetä.
  • Joukkueiden tapahtumatoiminta (yhteiset tapaamiset) keskeytetään toistaiseksi alkaen 13.03.2020. Valmennuspäällikkö ja junioripäällikkö ovat ohjeistaneet joukkueiden vastuuvalmentajat omatoimisesta harjoittelusta.
  • Joukkueiden kuukausi- ja toimintamaksut on veloitettava normaalisti, sekä huolehtia joukkueen talouden normaalista hallinnasta. Toimintamaksuissa tulee huomioida mahdollisuuksien mukaan jäiden määrän pienentyminen maaliskuulta 2020 (joukkueen taloustilanteen mukaan).
  • A-C -ikäluokkien avointen jäiden ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin ja uutisoidaan Karhu-Kissojen verkkosivustolla. Kiinnostuneiden pelaajien tai pelaajien vanhempien tulee olla yhteydessä oman ikäluokkansa (A - C2) vastuuvalmentajaan. Yhteystiedot löytyvät verkkosivun joukkuelistauksesta.  

Mahdolliset aiheeseen liittyvät kysymykset pyydetään ensisijaisesti esittämään oman joukkueen joukkueenjohtajalle.

Karhu-Kissat seuraa tilannetta jatkuvasti, ja ohjeistuksia päivitetään viranomaisohjeiden niin vaatiessa. Suosittelemme seuraamaan Terveyden ja hyvinvointilaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita.