Karhu-Kissat
 

Karhu-Kissat -Golf keräsi 115 ystävää Porvooseen

Hieno tapahtuma keräsi Porvoon kauniille kentälle peräti 115 ystävää ja seuran nykyisiä sekä entisiä jäseniä.

Marko Yrttimaa oli jälleen kerran saanut järjestettyä hienon ja yhteisöllisen tapahtuman. Paikalle oli saapunut niin vanhoja seuralegendoja kuin Kissojen nuorempaa kaartia. Lisäksi palkintopöytä pursui sponsoreiden lahjoittamia yltäkylläisiä palkintoja.

Tapahtuman aluksi pidettiin hiljainen hetki kevään ja kesän aikana menehtyneiden Harri "Börje" Lakkalan ja Tommi "El Reijo" Reijolan muistoksi. Seuran entinen pelaaja Lakkala kiekkoili vuosina 1989-1994 "divarin" edustusjoukkueessamme 212 ottelua ja maalivahti Reijola torjui 89 ottelussa 1989-1990.

Tämän vuoden perinteisen golf-kilpailun tuotto meni lyhentämättömänä Syöpäsäätiön juhlatoimikunnan välityksellä suoraan suomalaiseen syöpätutkimukseen. Karhu-Kissat haluaa omalta osaltaan tukea kuuluisaa suomalaista syöpätutkimusta. Seurana uskomme jokaisen, pienenkin, lahjoituksen vievän tutkimusta lähemmäs maailman parasta syöpähoitoa.

"Upeaa, että laji-ihmiset lähtevät pelaamaan hienon asian puolesta. Seurana koemme tärkeänä, että olemme enemmän kuin jääkiekkoseura - olemme yhteisö, joka kantaa ystävistään huolta niin urheilu-uran aikana kuin sen jälkeen", tapahtuman tuottaja Marko Yrttimaa kiitti vuolaasti kilpailijoita ja sponsoreita.


Kuvia upeasta Kissapäivästä:
https://photos.app.goo.gl/LXH8GSBpPuFMh1um6


Selitykset on kuultu, tulokset löytyvät täältä: https://pbg.nexgolf.fi/pbg/tournaments.nxg?bb=true&r=1333

https://www.syopasaatio.fi/