Karhu-Kissat
 

Karhu-Kissat ry tiedottaa koronaviruksesta 27.11.2020

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on linjannut uusista rajoituksista ja suosituksista koronaepidemian hillitsemiseksi, jotka koskevat myös Karhu-Kissojen toimintaa.

 Karhu-Kissat siirtyy etäharjoitteluun ensi viikon maanantaina. Etäharjoittelujakso kestää kolme viikkoa (30.11.-20.12.). Tulevan viikonlopun pelit on peruttu, mutta harjoittelu jatkuu vielä normaalisti. 


Harjoitukset

Helsingin liikuntahallit oy:n jäähallit/muut sisäharjoittelutilat ovat suljettuna 30.11.2020-20.12.2020. Tällä ajanjaksolla joukkueet siirtyvät etäharjoitteluun valmentajien ohjeistuksen mukaan. Toimisto on yhteydessä kaikkiin vastuuvalmentajiin. 


Ottelut

Suomen Jääkiekkoliiton koronaryhmä on päätösten julkistamisen jälkeen päättänyt, että niissä sarjoissa, jotka päättyvät ennen joulutaukoa, perutaan tästä hetkestä alkaen kaikki ottelut, joissa osapuolena on HUS:n alueella toimiva seura. Sarjoissa, jotka jatkuvat koko kauden, syyskauden loput ottelut siirretään kevätkaudelle.

Päätös ei koske miesten Mestistä eikä Naisten Liigaa.


Kiekkokoulu 

Kiekkokoulun syyskauden viimeinen kerta on sunnuntaina 29.11.2020. Sen jälkeen kiekkokoulu jatkuu tammikuussa 10.1.2021 kevätjakson alkaessa.

 

 

Lisätietoja rajoituksista:

Kaupungin tiedote:

https://www.hel.fi/uutiset/fi/kaupunginkanslia/paakaupunkiseudun-koronakoordinaatioryhma-uusista-rajoituksista

SJL:n tiedote :  

http://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/sarjatoiminta/item/5562-hus-n-alueella-sarjat-keskeytetaan-miesten-mestista-ja-naisten-liigaa-lukuun-ottamatta-muilla-alueilla-noudatetaan-voimassa-olevia-viranomaispaatoksia