Karhu-Kissat
 

Homma toimii säännöistä tinkimättä

Joukkueharjoitukset ovat olleet käynnissä viikon ajan jäähallien avauduttua koronatauon jälkeen. 

Jääkiekkoliitolta tullut ohjeistus oli aikamoinen lista sääntöjä ja etukäteen seurassa ehkä hieman arvelutti toiminnan järjestäytyminen sääntöjen mukaisesti. Huoli oli kuitenkin turha, toteaa nyt junioripäällikkö Antti Nevalainen. Kävi oikeastaan päinvastoin; treenit ja niihin siirtymiset ovat sujuneet olosuhteisiin nähden mainiosti. Joukkueet ovat ottaneet säännöt tosissaan ja niitä on noudatettu mallikkaasti, Antti toteaa. Kiitokset siitä, että annettuja ohjeita on noudatettu lipsumatta, kuuluvat joukkueille, pelaajille sekä näiden kotiväelle. Hallien edustalle on kuljetettu pelaajat valmiiksi varusteissaan, osa istuu jo koko automatkankin kypärä päässä ja luistimet jalkaan sidottuina. Vanhemmat ovat pysytelleet asiaankuuluvasti hallien ulkopuolella.


Harjoitusten käynnistymisen onnistumisesta Anttia peesaa Karhu-Kissoissa valmennuksesta vastaava Timo Lehkonen. On jouduttu sopeuttamaan toimintaa ja järjestäytymään niin, että pysytään harjoitusryhmille asetetuissa koko vaatimuksissa. Pääasia kuitenkin, että jäälle on päästy, ja monissa ikäluokissa paluu jäähalliin näytti vähän samalta kuin varsojen laskeminen kevätlaitumelle, Timo tuumaa. Monet joukkeet ovat harjoitelleet keskitalven yli ulkona, omatoimisesti tai ulkojäillä, mutta paluu lähemmäs tavanomaista joukkuetoimintaa ja hallien valoihin on tuntunut mieluisalta.


Seuran väki kuitenkin muistuttaa, että jääharjoitusten jatkumisesta huolimatta tautitilanne on edelleen otettava hyvin tosissaan. Jos tunnet itsesi vähääkään sairaaksi, jää kotiin. Treenien käytäntöjä koskeva sääntölista voi tuntua pitkähköltä, mutta niillä ei ole tärkeysjärjestystä. Niistä jokaikistä on noudatettava.