Karhu-Kissat
 

Karhu-Kissat ry tiedottaa koronaviruksesta 26.2.2021

Seuran koronaohjeistus tulee heti, kun saamme tarkennuksia rajoituksiin. Odotamme Jääkiekkoliiton koronaryhmältä ja Helsingin kaupungilta yksityiskohtaista ohjeistusta harjoitusten järjestämiseen. 

Moni yksityiskohta on tällä hetkellä valitettavasti vielä epäselvä. 

Toistaiseksi noudatamme Suomen olympiakomitean yleistä ohjetta. Yleinen ohje lasten ja nuorten toiminnan organisoinnista löytyy mm. Suomen Olympiakomitean verkkosivuilta. Ohjetta on päivitetty 25.2. ja uusi päivitys tehdään heti, kun tarkempi viranomaisohjeistus valmistuu.

 

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi kokouksessaan 25.2.2021, että Etelä-Suomen aluehallintoviraston tulisi tehdä päätös tartuntatautilain väliaikaisen 58 g §:n toimeenpanosta välittömästi kuitenkin niin, ettei se koske 12-vuotiaiden ja sitä nuorempien ohjattua harrastustoimintaa. Päätös tulisi voimaan 1.3.2021. 

Kaupunkien hallinnoimissa sisä- ja ulkotiloissa voidaan järjestää vain 12-vuotiaiden ja sitä nuorempien ohjattua harrastustoimintaa. Rajoitus on voimassa 31.3.2021 saakka

Tarkempia ohjeita koronatilanteen vaikutuksista toimintaan viestitään jäsenille heti, kun toistaiseksi osin epäselviin linjauksiin saadaan tarkennuksia.