Karhu-Kissat
 

Karhu-Kissat ry tiedottaa koronaviruksesta PÄIVITETTY 1.3.2021

Uutista päivitetty AVI:n virheen vuoksi 1.3.2021PÄIVITYS:

AVI oli tehnyt virheen ja korjaavat nyt ohjeistustaan!

https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69902273

 Lauantain viestissä oli vielä tieto, että koskisi 2009 ja nuorempia. AVI korjasi päätöstään ja sallii nyt 2008 ja nuorempien harrastamisen! 

 2007-syntyneiden ja sitä vanhempien osalta harjoitus- ja muut toiminta jäähalleissa menee tauolle 1.3.2021 lähtien. Päätös ei koske ammattiurheilemista eikä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa.
Uusien viranomaismääräysten myötä hieman tarkennuksia olemassa oleviin ohjeistuksiin liittyen 2009-syntyneiden ja sitä nuorempien harrastustoimintaan.

Ohjeistukset pysyvät samoina muutamia tarkennuksia lukuun ottamatta. Nyt vaaditaan ehdotonta tarkkuutta näiden ohjeiden noudattamisessa!!!

  • Ryhmäkoot pysyvät samoina.
  • Ryhmät pysyvät samoina.
  • Toimintaan kaukalossa ei tule muutoksia pelaajien osalta.
  • Valmentajien tulee huolehtia siitä, että heillä pysyy vähintään 2 metrin turvaetäisyys pelaajiin koko harjoitustapahtuman ajan.
  • Valmentajille ERITTÄIN VAHVA suositus maskin käyttöön MYÖS HARJOITUKSEN AIKANA.
  • Lisäksi tulee huolehtia siitä, että lähikontaktin aikamääre 15 minuuttia alle 2 metrin etäisyydellä toisista ei toteudu myöskään kaukalon ulkopuolella ollessa.  

 


2008-syntyneiden ja sitä vanhempien osalta harjoitus- ja muut toiminta jäähalleissa menee tauolle 1.3.2021 lähtien. Päätös ei koske ammattiurheilemista eikä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa.

Muutoksista tähän tiedotetaan, kun muutoksia tulee.

 

Oheisessa linkissä Aluehallintoviraston tiedote 26.2.2021.

Tiedote - Aluehallintovirasto (avi.fi)

 

Eteläisen alueen toimijoiden puolesta

Staffan Kosk

Aluepäällikkö, Eteläinen alue 

Suomen Jääkiekkoliitto