Karhu-Kissat
 

Karhu-Kissojen kesäleiri siirtyy elokuulle

Seura on päättänyt siirtää perinteisen kesäkuun pelileirin elokuulle. Voimassaolevilla koronarajoituksilla leirin järjestäminen terveysturvallisesti ja laadukkaasti ei valitettavasti onnistu. Voimassaolevilla rajoituksilla myöskään kaikki halukkaat eivät olisi mahtunut leirille mukaan.

Jos koronarajoitukset muuttuu oleellisesti, kesäkuun leiri (7.-9.6) pidetään normaalisti. Tästä tiedämme varmasti vasta huhti-toukokuun vaihteessa. Tiedotamme jäseniä heti, kun asia varmistuu.

Varaudumme siihen, että leiri siirtyy kesälomalaisten viimeiselle viikonlopulle ennen koulun alkua (7-8.8). Viikonlopun aikana jäällä pelataan pien- ja isonkentän pelejä sovellettujen sääntöjen mukaan. Leirin sisältöön kuuluu myös lajitaitojen opettelua ja jään ulkopuolella tapahtuvat oheisharjoittelut, pelit ja kisailut. Leiri on tarkoitettu 09-14-syntyneille pelaajille.

 
Aika 7.-8.8.2021 la-su klo. 08.30-16.00
Paikka : Kaarelan jäähalli
Hinta : 150 euroa (sisältää harjoituspaidan)
Päivän aikana leiriläisille tarjotaan lounas ja välipala. Leirin rehtorina toimivat Karhu-Kissojen valmennuspäällikkö Timo Lehkonen ja junioripäällikkö Antti Nevalainen. Valmentajina seuran koulutetut huippuvalmentajat ja apuvalmentajina toimivat junioripelaajat.

Jääharjoitteluryhmät

Muodostamme kolme ryhmää, joiden enimmäiskoko on 30 kenttäpelaajaa ja 4 maalivahtia.
Ryhmät muodostetaan ensisijaisesti ikäluokan mukaan.
Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

 

Ilmoittautuminen leirille alkaa toukokuussa.