Karhu-Kissat
 

U8-joukkue perustetaan huhtikuussa

Uudet Kissanpennut pääsevät vauhtiin huhtikuussa. Vielä mahtuu mukaan!

Huhtikuussa 2021 kiekkokoululaisista perustetaan uusi ikäkausijoukkue 14-syntyneet ja nuoremmat. Joukkueeseen voi tulla mukaan myös hiukan vanhempia ja nuorempia pelaajia. Koronatilanteen vuoksi moni asia on edelleen hiukan epävarma ja joukkueen ensimmäisten tapahtumien aikataulu on vielä auki. Suunnitelmissa on, että joukkue harjoittelee huhti/toukokuussa kerran viikossa ja pelaa muutaman harjoitusottelun. Tarkempi harjoitusaikataulu julkistetaan lähiaikoina. Keväällä järjestetään myös joukkueen perustamiskokous, missä kerrotaan joukkueen ensi kauden toiminnasta ja valitaan joukkueelle toimihenkilöt. Jos olet kiinnostunut toimihenkilötehtävistä, voit laittaa tiedon siitä ilmoittautumisen yhteydessä "lisätietoja"-kohtaan. Tervetuloa mukaan kokeilemaan toimintaa! Kevään kokeilu on maksuton. Suosittelemme harjoituksiin täyttä jääkiekkovarustusta.

Ilmoittautuminen joukkueeseen

Tällä ilmoittautumisella seura saa kuvan pelaajamäärästä tulevassa joukkueessa ja pelaajien yhteystiedot tiedotusta varten.

Jos olit mukana kiekkokoulussa, voit ilmoittautua samoilla myclub- tunnuksilla. Jos et ole ollut mukana kiekkokoulussa, rekisteröidy "uusi jäsen" kohdassa.

Lisätietoja antaa junioripäällikkö Antti Nevalainen.
antti.nevalainen (a) karhu-kissat.fi p.045-6304014