Karhu-Kissat
 

Team Karren vahvalla työllä ja luistelulla Leksa-turnauksen voittoon

Team Karren voitti 17.-19.12. järjestetyssä Haukkojen U13 -turnauksessa kaikki pelaamansa ottelut selkein numeroin.

Ensinnäkin, mikä ihmeen Team Karren?

Osana syksyn aikana lanseerattua kolmen seuran työtä joulukuiseen U13-turnaukseen koottiin yhdistelmäjoukkue Karhu-Kissojen, GrIFK:n ja Kiekko-Tiikereiden pelaajista.

Taustalla tässä on se, että osana seurayhteistyötä halusimme antaa omalla uutteralla työllään kehittyneille pelaajille mahdollisuuden osallistua turnaukseen ja kokemuksen pelata tällaisessa kootussa kokoonpanossa, selventää Karhu-Kissojen valmennuspäällikkö Timo Lehkonen. Toisaalta pienissä seuroissa pelaavien on tärkeä myös ymmärtää, että meillä on taitoa ja kykyjä kamppailla mitä tahansa seuraa vastaan. Tämähän tuli hyvinkin selväksi Leksa-turnaukseen osallistuneen Team Karrenin kokoonpanon voimin.


Pelaajille mieluista – turnaus ja uudet kaverit

Kiekko-Tiikereiden Joonas Walldenin mukaan peliä ei oikeastaan edes häirinnyt se, että joukkueen pelaajat eivät olleet ennestään tuttuja. "Ensimmäiset kymmenen peliminuuttia oli ehkä vähän sekavaa, mutta siitä se sitten lähti", Joonas toteaa. Toisena päivänä omasta pakkiparista, aina mielellään turnauksiin lähtevästä Granin Kalle Korhosesta oli tullut hyvinkin tuttu. Finaalipeliin suuntasi jo joukkueellinen kavereita. Pelaajia huoltanut Jonne Holman kiitteli joukkueen tunnelmaa; hyvää meininkiä ja intoa riitti turnauksen alusta loppuun.


Team Karren kulki hyvässä ohjauksessa, sillä joukkueen vastuuvalmentajana toimi Lehkonen itse, aisaparinaan Karhu-Kissojen hallituksessakin vaikuttava Antti-Jussi Niemi. Niemi on pelaajien kanssa yhtä mieltä siitä, että uudet kaverit ovat koko homman suola. “Turnaus on ollut kiva juttu kundeille, joiden peli-iloa katsoo mielellään. Pelaajat oppivat tuntemaan kavereita muista jengeistä, ja tutustuminen näkyy tietysti pelissä, joka kehittyi ottelusta toiseen. Kemiat alkavat kohdata ja yksiköistä tiivistyy joukkue”, AJ kuvailee.


Kehityksen kohteita jatkoa varten

Team Karren peli oli varmaa ja vakuuttavaa, mutta kehityksen kohtia löytyy aina – nyt ainakin erikoistilanteiden, kuten yli- ja alivoiman pelaaminen. Karhu-Kissat kohtasivat turnauksessa myös erikoisen tilanteen, sillä turnaukseen osallistui myös oman seuran joukkue. Karhu-Kissojen joukkue joutui nyt sopeutumaan siihen, että muutama pelaaja olikin Karren tiimissä, ja lisäksi joukkueet pelasivat sarjassa vastakkain, mikä ei ollut tarkoituksenmukaista. “Kun yhteistyöseura -joukkueita tehdään, täytyy meidän jatkossa olla osallistumisien suunnittelussa tarkempia”, Lehkonen toteaa.
Team Karrenin kokoonpanossa pelasivat:

Karhu-Kissat: Aarni Hatula, Julius Järvensivu, Okko Tukiainen, Seydou Waittinen

Kiekko-Tiikerit: Hayden Hallaselkä, Kasper Ketola, Joonas Wallden

GrIFK: Olavi Haataja, Kalle Halimaa, Lennu Holman, Kaarle Hurme, Kalle Korhonen, Ville Timonen, Isak Voutilainen


Toimihenkilöt:

vastuuvalmentaja/ joukkueenjohtaja: Timo Lehkonen

valmentaja: Antti-Jussi Niemi

huoltajat: Jonne Holman ja Mika Voutilainen