Karhu-Kissat
 

Kiekkokoulussa lyödään jälleen ennätyksiä

Karhu-Kissojen kiekkokoulussa kaukalonlaidat pullistelevat osallistujamäärästä.

Vuosi sitten kiekkokoulun käynnistyessä elettiin koronasta huolimatta elettiin ennätysten kevättä, sillä kiekkokoulun osallistujamäärä oli korkeampi kuin useampaan vuoteen. 

Ennätykset lienevät tulleet jäädäkseen, sillä kevään kiekkokoulun osallistujamäärä on jopa edellistä vuotta suurempi.

Kiekkokoulun rehtori Antti Nevalainen ei luonnollisesti voi muuta kuin olla tyytyväinen onnistuneeseen “oppilaaksiottoon”. Kiekkokoulua on pystytty pyörittämään pitkään jatkuneesta epidemiatilanteesta huolimatta ja onpa toimintaa myös kehitetty näinä aikoina. “Korona on pakottanut tekemään aimmasta poikkeavia käytännön järjestelyjä ja esimerkiksi kiekkokoulaisten ryhmäjakoja on rakenneltu vastaamaan rajoituksia. Osa muutoksista on ollut niinkin toimivia, että jäävät käytännöiksi jatkossakin, Nevalainen kertoo.

Kevään kiekkokoulussa kaukalon laidat pullistelevat, sillä kevätkauden osallistujien lukumäärä on jo lähes 100 innokasta lasta. “Sen lisäksi, että Karhu-Kissojen kiekkokoulu on stadin hauskin, niin olisikohan jo heittämällä stadin suurin kiekkokoulu”, pohtii Nevalainen. Antin mukaan kiekkokoulun suosion taustalta löytyvät simppelit syyt:

  1. lapselle turvallinen ympäristö, johon on helppo tulla
  2. ilon kautta tekeminen; luistelutaidon kartuttaminen leikkien ja pelien kautta
  3. toimintaa ohjaamassa luotettavat aikuiset, joita on myös riittävästi jäällä lasten apuna ja tukena