Karhu-Kissat
 

Karhu-Kissojen vuosikokous toi muutoksia hallituksen kokoonpanoon

Vuosikokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja valittiin uusi hallitus.

Pirkkolassa ke 15.6.2022 pidetyssä seuran vuosikokouksessa klousattiin mennyt kausi toiminnanohjauksen ja talouden osalta. Vuosikokouksessa vahvistetut toiminta- ja jäämaksut sekä muut joukkueiden toimintaan vaikuttavat tiedot toimitetaan joukkueenjohtajille. Jäsenmaksun suuruudeksi kaudella 2022–23 päätettiin 95€, jonka seura laskuttaa pelaajilta syyskuun lopussa. 

Vuosikokouksessa valittiin seuran hallitus, jonka kokoonpanoon tuli oleellisia muutoksia. Vaihtovuoroisten jäsenten ja aiemmin kaudella hallituksesta lähteneen jäsenen tilalle tuli uudet henkilöt sekä lisäksi seuran puheenjohtaja vaihtui.

 

Hallituksen uusi kokoonpano:

Hanna-Kaisa Waittinen, puheenjohtaja

Sami Koivisto, sihteeri

Outi Sandelin, taloudenhoitaja

Tomi Moilanen, jäsen

Antti-Jussi Niemi, jäsen

Simo Nieminen, jäsen

Satu Suomalainen, jäsen

 

Toiminnantarkastajaksi valittiin Tanja Linnonmaa.

 

Hanna-Kaisa Waittinen summaa vuosikokouksen ja hallitustyön näkymiä:

 

”On hienoa päästä mukaan innokkaaseen ja kehitysmyönteiseen, mutta samalla perinteiseen seurayhteisöön, jonka toiminta on vakaalla pohjalla. Lämmin kiitos väistyvälle, pitkäaikaiselle puheenjohtajalle Jari Kostiaiselle, jolle Karhu-Kissat on ollut lähes elämäntyö, ja jonka aikana seuran tasoa on nostettu niin kilpailullisesti kuin taloudellisesti! Suuret kiitokset myös muille pitkäaikaisille hallituksen jäsenille panoksestanne seuratyön eteen! 

Omalla osaamisellani tuon näkemystä erityisesti organisaation kehittämiseen sekä rakenteiden ja toimintatapojen selkiyttämiseen niin, että ne tukevat sekä pelaajien että seurayhteisön tavoitteellista, kunnianhimoista ja ihmisenkokoista arkea. Uuden hallituksen kokoonpanon toivon vaikuttavan myös siihen, että olemme tavoitettavissa ja lähellä joukkueiden ja pelaajien arkea; onhan hallituksen jäsenistä iso osa jo ennestään joukkueiden toimihenkilön roolissa ja pelaajien vanhempia. 

Kesän aikana hallituksen on tarkoitus perehtyä seuran talouteen, tavoitteisiin ja suunnitelmiin. Elokuussa kokoonnumme linjaamaan syksyn kehitystoimia ja hallituksen roolijakoa. 

Ovet ja linjat ovat avoinna, jos haluat keskustella seuraan liittyvistä asioista tai niiden kehittämisestä. 

vaittinen@karhu-kissat.fi
050 393 4951

Kauden alkaessa hallilla tavataan!”