Karhu-Kissat
 

Hallitus käynnisti syyskautensa

Karhu-Kissojen hallitus kokoontui uudella kokoonpanollaan ensi kertaa.


Hallitus aloitti järjestäytymisensä pitkähkön asialistan kera. Listalta löytyi niin järjestäytymiseen ja tulevaan kehittämiseen liittyviä kuin ajankohtaisia operatiivisia asioita. Jatkossa ajatuksena onkin, että osaamisensa ja mahdollisuuksiensa mukaan kullekin hallituksen jäsenelle löytyy oma vastuualueensa tai kehityshankkeita, jonka edistämisestä tämä huolehtii. Roolijakoa on kirjattu alustavasti verkkosivuston yhteystiedot -sivulle.


Keskeisenä ajatuksena hallitustyössä on tukea niin seuran palkatun henkilöstön kuin vapaaehtoisten toimihenkilöiden työtä. Tästä esimerkkinä syksyn aikaan käynnistettävä, joukkeenjohtajille suunnattu, yhteinen foorumi, jossa on mahdollista päästä vaihtamaan kuulumisia, kokemuksia ja vinkkejä eri ikäluokkien jojojen kanssa. Tapaamisissa käsiteltävien aiheiden sisältöön on myös mahdollista  vaikuttaa, jotta se tukisi parhaalla mahdollisella tavalla joukkueenjohtajien työtä.


Syksyn aikana aloitetaan myös päivittämään Karhu-Kissojen strategiaa, josta on jatkossa määrä johtaa tavoitteita niin valmennuksen kuin seuran toiminnan osalta sekä löytää sitä kautta tavoitteisiin tähtääviä kehityshankkeita. Osana strategiatyön taustoitusta avataan kysely seuran pelaajille sekä näiden vanhemmille, ja erillinen kyselynsä Karhu-Kissoihin tälle kaudelle siirtyneille U11-U15 -ikäluokkien pelaajille. Lisäksi on sovittu Jääkiekkoliiton etelän alueen edustajien taustatuesta ja osallisuudesta strategian työstössä.