Karhu-Kissat
 

Syksy täydessä vauhdissa - myös somessa


Sarjat käynnissä, kiekkokoulu alkaa sunnuntaina.


Kiekkoilun syyskausi on pian kokonaisuudessaan käynnissä; nuorimpien sarjat ja Leijonaliiga alkavat muutaman viikon sisään, sunnuntaina Kaarelassa on vilskettä, kun kiekkokoulun syyskausi alkaa.

Seuran kanavilla Instagramissa @karhukissat_official ja Facebookissa jaamme keskeisimpiä seuran kuulumisia. Karhu-Kissojen varustekirppikseltä saatat tehdä seuratuote -löytöjä tai hankkia varusteita käytettyinä Karhu-Kissojen väreissä. Laita myös omia varusteitasi kiertoon kirppiksellä!


Joukkueiden sometilejä

Useimmilla joukkueilla on myös omat, usein Instagram -tilinsä. Näistä pääset seuraamaan joukkueiden kuulumisia, pelireissuja ja ehkä jopa kurkistamaan koppielämän puolelle. 

Ota tilit seurantaan ja kannusta Kissoja myös sosiaalisessa mediassa! Omissa hallipostauksissa voit aina tägätä niin joukkueen kuin seuran tilin ja käyttää #karhukissat

U9        @karhukissat14
U10      @karhukissat2013 ja karhukissat_u10
U11      @karhukissat_12
U12      @karhukissat_2011
U13      @karhukissat10
U14      @karhukissat09
U15      @karhukissat_u15
U15 Ak @karhukissat_u15_akatemia
U16      @karhukissat_u16_mestis
U18      @karhukissat_u18


Tulospalvelu ja Leijona-TV palvelevat kotikatsomoa

Otteluiden tulokset, pöytäkirjat ja sarjataulukot tarjoaa Jääkiekkoliiton tulospalvelu, Jos ottelu pelataan muualla kuin etelän alueella, voi ottelun tietoja hakea hakutoiminnon tai hampurilaisvalikon aluelistan kautta. Ottelutiedoista pääset myös suoraan seuraamaan Leijona-TV:n lähetystä, jos ottelu pelataan kameroin varustetussa kaukalossa. 

Leijona-TV:n lisenssiä ostaessasi, muistathan valita seuraksesi Karhu-Kissat, niin kannatusraha kilahtaa seuran kassaan.