Karhu-Kissat
 

U12 -pelaajat: Turnauspalkinnolle uusi koti ja uudet käyttäjät

U12 -joukkue lahjoitti turnauspalkinnoksi saamansa pöytälätkän Uuteen Lastensairaalaan. 

Syyskuussa ennen sarjapelien alkua U12 joukkue osallistui Tallinnassa HC Panterin järjestämään Autumn Cup -turnaukseen. Matka oli monella tapaa elämys ja jätti mieliin hyviä muistoja ja kokemuksia. Pelillisestikin kulki; finaalissa ei varsinaisella peliajalla maaleja nähty, mutta Karhu-Kissat Bears taipui lopulta voittolaukauksissa latvialaisen HK Olainen vietyä voiton. 

Turnauksen toisesta sijasta palkinto, Stiga-pöytälätkä, aiheutti pienesti hämmennystä. Kiinnostava ja teemaan sopiva palkinto herätti koko joukkueen kesken keskustelua; miten ihmeessä peli jaetaan peliryhmän 12 pelaajan kesken ja voiko sitä edes järkevästi kierrättää?

Tuskin ehti edes laiva irrota Tallinnan satamasta, kun pelaajat olivat asian ratkaisseet. He ehdottivat pöytälätkän lahjoittamista Uuteen Lastensairaalaan pienten potilaiden iloksi ja käytettäväksi. Ratkaisusta tuskin voi ilahtuneempi olla. Joukkueenjohtaja Petteri Lillstrang otti asian hoidettavakseen ja syyskuun lopulla joukkueen edustajat vierailivat Lastensairaalalla tavaten nuoriso-ohjaaja Ville Revon, joka otti lahjoituksen vastaan.