Karhu-Kissat
 

Muutoksia Karhu-Kissojen henkilöstössä

Kiitos menneistä vuosista Timo ja Antti!
Tästä eteenpäin Karhu-Kissoja kipparoivat Matti ja Jukka.


Karhu-Kissojen pitkäaikainen ja rakastettu junioripäällikkö Antti Nevalainen on ilmoittanut siirtyvänsä uusiin tehtäviin urheilun parissa 22.4.2024 lähtien. Uudesta työstään huolimatta Antti nähdään syksyn koittaessa yhä myös Karhu-Kissojen riveissä; tuttuun tapaan kiekkokoulun reksinä. Nevalaisen seuraajana Karhu-Kissoissa 6.5.2024 lähtien aloittaa Jukka Kallio.

Jukka on entuudestaan monelle tuttu Karhu-Kissojen joukkuevalmentajan roolista usean vuoden ajalta. Viimeisimpänä meriittinä Kallion luotsaama U20 -joukkue nousi SM-sarjaan kaudeksi 2022-23. Kallio on luonteva valinta tehtävään ottaen huomioon hänen valmentajakoulutuksensa, osaamisensa sekä aiemmat näytöt. Sydämeltään Jukka on jo valmiiksi Karhu-Kissojen mies edustaen jääkiekkovalmennuksen uutta sukupolvea.

Aiemmin kauden aikana tehtyjen muutosten pohjalta seuran valmennuspäällikön tehtävä on lakkautettu. Tämän yhteydessä Timo Lehkosen työ Karhu-Kissoissa on päättynyt. Kallion tehtäväkenttä onkin nyt varsin laaja, sillä hänen työhönsä kuuluu valmennuksen linjaus ja joukkuevalmentajien koulutus ja sparraus koko pelaajapolun varrella ikäluokissa U8-U20. Kaikkea ei tarvitse kuitenkaan omiin työtunteihin mahduttaa, sillä yhteistyössä toiminnanjohtaja Matti Pirneksen kanssa Kallio laatii suunnitelmat työn painopisteistä, työajankäytöstä sekä seuran ulkopuolelta hankittavista taito-, fysiikka- ja psyykkisen valmennuksen palveluista. Tämä mahdollistaa myös aiempaa monipuolisemman ohjauksen niin seuran valmentajille kuin pelaajille.


Seuran henkilöstön yhteystiedot:

Toiminnanjohtaja
Matti Pirnes
040 723 6232
matti.pirnes@karhu-kissat.fi


Junioripäällikkö (6.5.2024 alkaen)
Jukka Kallio
050 436 5759
jukka.kallio@karhu-kissat.fi