Karhu-Kissat
 

Stadin hauskin kiekkokoulu

Kaarelan uudessa jäähallissa

Karhu-Kissojen kiekkokoulu kuuluu Suomen Jääkiekkoliiton ohjaamaan ja valvomaan Leijona-Kiekkokouluun. Kiekkokoulussa opetellaan luistelua ja jääkiekon lajitaitoja. Kiekkokoulu on suunnattu 4-9 -vuotiaille lapsille.

9.1-13.3.22 kevätkausi 90€

Kiekkokouluun pääsevät tällä kaudella mukaan 2012-2017 syntyneet lapset.

2016-2017 syntyneet luistelukoulu 9.00-10.00

2012-2015 syntyneet kiekkokoulu 10.00-11.00

 

Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 10.11 kello 8.00

Paikkoja rajoitetusti. Ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti, kun kiekkokoulu on täynnä.

Mikäli koronarajoitukset estävät kiekkokoulun järjestämisen, maksut palautetaan täysimääräisesti.


LUISTELUKOULU / KIEKKOKOULU  

Stadin hauskin ja suosituin kiekkokoulu pidetään Kaarelan jäähallissa

Kevätkausi 2022: 9.1-13.3.2022 10 kertaa

Kevätaudella lapset on jaettu ikäluokan mukaan luistelukoulu- ja kiekkokouluryhmiin. Luistelukoulun (16- ja 17-syntyneet) jääaika on 9.00-10.00. Kiekkokoululaiset (12-15-syntyneet) ovat jäällä 10.00-11.00.

Myclub-palveluun (sama, mihin ilmoittautuminen tehtiin) tulee näkyviin lapsen omat tapahtumat, mihin JOKAISEN TULEE ILMOITTAUTUA ETUKÄTEEN TAPAHTUMIIN. Seura tarvitsee listan kaikista jäällä olevista henkilöistä mahdollisia altistumisia varten.

 

Jäähalliyhtiö suosittelee mahdollisimman vähäistä pukukopin käyttöä. VANHEMAT EIVÄT PÄÄSE PUKUKOPPIIN. Valmentajat ohjaavat lapset pukukoppiin, lapset jättävät tavarat pukukoppiiin ja odottaa vuoroa mennä jäähallin puolelle. Sen jälkeen valmentaja vie ryhmän jäälle, vetää harjoituksen ja palauttaa lapset jäähallin aulaan. Mukana olisi hyvä olla oma juomapullo. Vanhemmat pääsevät jäähallin ylätasanteelle seuraamaan harjoitusta turvavälit huomioiden. Jäähallissa on maskisuositus. Pukukoppikäytävälle ei saa tulla vanhempia.

 

Yleistä:

Karhu-Kissojen kiekkokoulu kuuluu Suomen Jääkiekkoliiton ohjaamaan ja valvomaan Leijona-Kiekkokouluun.

Kiekkokoulu on tarkoitettu 4-9 vuotiaille lapsille. Tällä kaudella vanhin mukaan pääsevä ikäluokka on 2012. Keväällä 2022 kokoonnutaan sunnuntaisin aamupäivinä Kaarelan jäähallissa, alkaen 9.1.2022.

Kiekkokoulun hinta kevätkaudelta on 90 euroa, ja se sisältää opetuksen lisäksi harjoituspaidan ja vakuutuksellisen Suomen Jääkiekkoliiton Sporttiturva Seurapassin. 

Opetus tapahtuu tasoryhmissä siten, että yhtä ohjaajaa kohti on n. kymmenkunta lasta. Jäällä harjoittelemme lajitaitoja ja pelaamme erilaisia pelejä. Harjoitukset on suunniteltu leikkien ympärille. Kiekkokoulu toimii myös luistelukouluna, sillä pääpaino harjoittelussa on luistelun oppimisessa. Koulutettujen ohjaajien lisäksi mukana on Karhu-Kissojen juniorikiekkoilijoita avustamassa.

Lapsilla on mahdollisuus liittyä oman ikäluokan Karhu-Kissat –ikäkausijoukkueeseen. Kiekkokoululaisista kootaan keväällä 2022 oma, nuorin U8 (-15) ikäkausijoukkueemme kaudelle 2022-2023.

 

Varustus:

Pakollisia varusteita ovat luistimet, kypärä ristikolla, jääkiekkomaila, kaulasuoja sekä jääkiekkohanskat. Muutkin jääkiekkovarusteet ovat sallittuja, jopa suositeltavia.

 

Saapuminen: 

Kiekkokoulu alkaa sunnuntaina 9.1.2022 Kaarelan jäähallilla, jossa kokoonnutaan puoli tuntia ennen jääaikaa ilmoittautumaan. Tämän jälkeen vastuuvalmentaja vie lapset pukukoppiin josta siirrytään kaukaloon harjoittelemaan. Toiminnasta kerrotaan jo ensimmäisten harjoitusten yhteydessä, mutta ensisijaisesti yritämme saada lapset heti mukaan oppimaan.

Halli sijaitsee Kaarelanraitilla, Hämeenlinnanväylän varressa. Pysäköintitilaa löytyy jäähallin pihalta.

 

Ilmoittautuminen:

Jos olit mukana viime kauden kiekkokoulussa, niin samat tunnukset käyvät Myclub-kirjautumisessa. Jos olet mukana ensimmäistä kertaa, rekisteröidy kohdasta "uusi jäsen"

MUISTA TÄYTTÄÄ LAPSEN HENKILÖTUNNUS VAKUUTUKSEN OSTOA VARTEN!

Ilmoittautumalla annat Karhu-Kissat Ry:lle luvan luovuttaa lapsen tiedot (Etunimi, Sukunimi, Henkilötunnus, Matkapuhelin, Huoltajan sähköposti, Katuosoite, Postinumero, Postitoimipaikka) Suomen Jääkiekkoliitto Ry:lle ja OP Vakuutus Oy:lle Sporttiturva Seurapassin hankintaa varten. Toimintaan osallistuminen edellyttää luvan tietojen luovuttamiseen ja yllä listatut tiedot ovat pakollisia.

 

LISÄTIEDOT

Rehtori

Antti Nevalainen 045 630 4014

antti.nevalainen (at) karhu-kissat.fi

  • Kiekkokoulu-kuvat DSC_0025
  • Kiekkokoulu-kuvat DSC_0052
  • Kiekkokoulu-kuvat DSC_0009
  • Kiekkokoulu-kuvat mbi_sb6A
  • Kiekkokoulu-kuvat qn3lwD0Q