Karhu-Kissat
 

Stadin hauskin kiekkokoulu

LUISTELUKOULU / KIEKKOKOULU  

Stadin hauskin ja suosituin kiekkokoulu järjestetään Kaarelan jäähallissa. Karhu-Kissat haluaa opettaa ryhmässä toimimista, tarjota positiivisia liikuntakokemuksia, opettaa luistelun ja jääkiekon alkeita leikkien ja pelien kautta.

Karhu-Kissojen luistelu- ja kiekkokoulu kuuluu Suomen Jääkiekkoliiton ohjaamaan ja valvomaan Leijona-Kiekkokouluun. Luistelukoulussa opetellaan luistelun alkeita. Kiekkokoulussa opetellaan luistelua ja jääkiekon lajitaitoja. Luistelu- ja Kiekkokoulu on suunnattu 3-9 -vuotiaille lapsille.

Kausi 2023-2024

24.9.-10.12.2023 Syyskausi 

7.1.-10.3.2024 Kevätkausi 

2018-2021 luistelukoulu 9.00-10.00 Kaarelan jäähalli

2015-2018 kiekkokoulu 10.00-11.00 Kaarelan jäähalli

Hinta:

Syyskausi 90€

Kevätkausi 90€

Koko kausi 160€ (kun teet ilmoittautumisen syksyllä koko kaudeksi)

Maksu sisältää vakuutuksen.

Ilmoittautuminen:

Jos olit mukana viime kauden kiekkokoulussa, niin samat tunnukset käyvät Myclub-kirjautumisessa. Jos olet mukana ensimmäistä kertaa, rekisteröidy kohdasta "uusi jäsen"

MUISTA TÄYTTÄÄ LAPSEN HENKILÖTUNNUS VAKUUTUSTA VARTEN!

Ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa perjantaina 17.11.2023 kello 08.00.

Paikkoja rajoitetusti. Ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti, kun kiekkokoulu on täynnä. 

 

 

Tervetuloa mukaan

Stadin hauskin ja suosituin kiekkokoulu järjestetään Kaarelan jäähallissa. Karhu-Kissat haluaa opettaa ryhmässä toimimista, tarjota positiivisia liikuntakokemuksia, opettaa luistelun ja jääkiekon alkeita leikkien ja pelien kautta.

Kiekkokoulun ohjelma tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä. Ohjelman suunnittelussa on huomioitu lapsen kehitys kussakin ikävaiheessa. Ohjaajat ja valmentajat ovat koulutettuja huomioimaan myös jokaisen lapsen yksilöllinen kehitysvaihe. Näin taataan, että jokainen lapsi kokee onnistumisen elämyksiä omassa suorituksessaan. Ryhmässä toimiminen ja kaverin kannustaminen ovat kiekkokoulussa tärkeitä arvoja. Meillä ei kiusata.

Lapset on jaettu ikäluokan mukaan luistelukoulu- ja kiekkokouluryhmiin. Luistelukoulun (18-21-syntyneet) jääaika on 9.00-10.00. Kiekkokoululaiset (15-18-syntyneet) ovat jäällä 10.00-11.00.

Karhu-Kissojen kiekkokoulu kuuluu Suomen Jääkiekkoliiton ohjaamaan ja valvomaan Leijona-Kiekkokouluun.

Kiekkokoulu on tarkoitettu 3-9-vuotiaille lapsille. Tällä kaudella vanhin mukaan pääsevä ikäluokka on 2015. 

Kiekkokoulun hinta kaudelta on 90 euroa, ja se sisältää opetuksen lisäksi harjoituspaidan ja vakuutuksellisen Suomen Jääkiekkoliiton Sporttiturva Seurapassin. 

Opetus tapahtuu tasoryhmissä siten, että yhtä ohjaajaa kohti on n. kymmenkunta lasta. Jäällä harjoittelemme lajitaitoja ja pelaamme erilaisia pelejä. Harjoitukset on suunniteltu leikkien ympärille. Kiekkokoulu toimii myös luistelukouluna, sillä pääpaino harjoittelussa on luistelun oppimisessa. Koulutettujen ohjaajien lisäksi mukana on Karhu-Kissojen valmentajia ja juniorikiekkoilijoita avustamassa.

Kiekkokoulusta jääkiekkojoukkueeseen

Lapsilla on mahdollisuus liittyä oman ikäluokan Karhu-Kissat –ikäkausijoukkueeseen koko kauden ajan. Kiekkokoululaisista perustetaan keväällä 2024 U8 (-17) joukkue kaudelle 2024-2025.

Varustus:

Pakollisia varusteita ovat luistimet, kypärä ristikolla, jääkiekkomaila, kaulasuoja sekä jääkiekkohanskat. Muutkin jääkiekkovarusteet ovat suositeltavia.

Sijainti:

Jäähalli sijaitsee Kaarelanraitilla, Hämeenlinnanväylän varressa. Pysäköintitilaa löytyy jäähallin pihalta.

Kaarelanraitti 2, 00430 Helsinki

Lisätiedot:

Rehtori

Antti Nevalainen 

antti.nevalainen (at) karhu-kissat.fi

  • Kiekkokoulu-kuvat qn3lwD0Q